Obnoviť stránku

Sony Xperia SP (C5303) Black

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia SP (C5303) Black

Hľadáte štýlový telefón, ktorý má všetko, čo sa od moderného smartfónu čaká? Sony Xperia SP je tá správna voľba. Na prvý pohľad jedinečný prístroj patrí do vyššej triedy a je odhora nadol nadštandardne vybavený. 4,6 palcový TFT displej s HD rozlíšením chráni tvrdené sklo Corning Gorilla, ktoré zabraňuje škrabancom a poškodeniu pri náraze. Výkonný dvojjadrový procesor Snapdragon S4 Pro s taktom 1,7 GHz dopĺňajú 1 GB pamäte RAM a grafická jednotka Adreno 320.


Aj keď je telefón Sony Xperia SP tenší ako 1 cm, je nabitý celým množstvom skvelých funkcií a originálnych dizajnových riešení. Na spodnej hrane hliníkového rámu sa nachádza praktický indikačný pruh, ktorý vás upozorní na nové SMS správy, zmeškaný hovor a ďalšie udalosti. Ani čo sa týka softvérovej výbavy nezostáva tento smartfón pozadu. V zariadení je nainštalované celé množstvo prémiových aplikácií Sony (WALKMAN, Playstation Mobile, Album a ďalších) s prehľadným užívateľským rozhraním.


Zaznamenať svet okolo seba už pre vás nebude žiadny problém. Kvalitným fotoaparátom, vybaveným 8-megapixelovým snímačom Sony Exmor RS, zaobstaráte ostré fotografie za akéhokoľvek svetla. Dopomôže tiež LED diódový blesk, systém automatického ostrenia a integrovaný obrazový stabilizátor. Sony Xperia SP dokáže vďaka HDR technológii zachytiť nádherne farebné snímky, ktoré sú ako živé. Na strane telefónu nájdete hardvérovú spúšť vďaka, ktorej je  fotenie jednoduché a dokonale intuitívne.

Nechýba samozrejme ani bezdrôtová konektivita, ktorá zahŕňa Bluetooth 4.0, duálnu Wi-Fi (2,4 GHz a 5 GHz) aj čip štandardu NFC. Pre navigáciu môžete využiť asistovanú GPS a elektronický kompas, jednoduché zdieľanie a streamovanie sprostredkujú rozhrania DLNA a Sony One-touch. Ako operačný systém je tu k dispozícii populárny Google Android 4.1. vďaka unikátnej technológii Stamina vydrží integrovaná Lí-Ión batéria, s kapacitou 2300 mAh, až 29 dní v pohotovostnom režime, alebo 13,2 hodín hovoru.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,6 " (11,68 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RO213e
Produktové číslo:  1272-2536
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01