Obnoviť stránku

Sony Xperia L (C2105) Black

4,4 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia L (C2105) Black

Cenovo dostupný smartfón s 4,3 palcovým TFT displejom vás milo prekvapí elegantným prehnutým dizajnom i skvelými funkciami. Pochváliť sa môže veľmi slušnou výdržou batérie, dobrým hardvérovým výkonom a použitím moderných technológií. O plynulý chod aplikácií sa stará dvojjadrový procesor s taktovacou frekvenciou 1 GHz a 1 GB operačnej pamäte. Dostatočný výkon pre hry a grafiku zabezpečuje GPU Adreno 305. Telefón je tenký menej ako 1 cm a váži len 137 gramov.

Zaznamenať svet okolo seba už nie je žiadny problém. Sony Xperia L sa dokáže z režimu spánku prebudiť a odfotiť snímku za menej než sekundu. Kvalitným fotoaparátom, vybaveným 8megapixelovým snímačom Sony Exmor RS, vytvoríte ostré fotografie za akéhokoľvek svetla. Dopomôže tiež LED diódový blesk, systém automatického ostrenia a integrovaný obrazový stabilizátor. Fotenie pre vás bude naozaj ľahké a intuitívne, vďaka hardvérovej spúšti na hrane telefónu.

Dizajn smartfónu nevyniká len osobitou krásou, ale aj funkčnosťou. Praktická signalizačná dióda vás upozorní na nové SMS správy aj zmeškaný hovor. Oblý tvar zadnej strany telefónu pôsobí veľmi príťažlivo, prístroj sa tak navyše veľmi dobre drží v ruke. Ani čo sa týka softvérovej výbavy nezostáva Sony Xperia L pozadu. V zariadení je nainštalovaná celé množstvo prémiových aplikácií Sony (WALKMAN, Playstation Mobile, Album a ďalšie) s prehľadným užívateľským rozhraním.

Nechýba samozrejme ani bezdrôtová konektivita, ktorá zahŕňa Bluetooth 4.0, duálna Wi-Fi (2,4 GHz a 5 GHz) aj čip štandardu NFC. Pre navigáciu môžete využiť asistovanú GPS a elektronický kompas, Jednoduché zdieľanie a streamovanie sprostredkujú rozhrania DLNA a Sony One-touch. Ako operačný systém je tu k dispozícii populárny Google Android 4.1. Vďaka unikátnej technológii Stamina vydrží integrovaná Li-Ion batéria, s kapacitou 1700 mAh, až 20 dní v pohotovostnom režime, alebo 9,1 hodín hovoru.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,3 " (10,92 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RO213a
Produktové číslo:  1271-9028
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03