Obnoviť stránku

Sony Xperia 10 IV 5G

4,7 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia 10 IV 5G

Mobil Sony Xperia 10 IV patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Poskytne vám možnosť sledovať internetové dianie, nahrávať videá a vyhotovovať snímky fotoaparátom s trojitým objektívom, ale tiež pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Mobil disponuje 6" displejom, ktorý sa teší obľube vďaka svojej veľkosti. Disponuje veľkosťou, ktorá umožňuje pohodlné ovládanie a súčasne zaisťuje výnimočný zážitok pri sledovaní filmov, hraní hier, surfovaní na webe a ďalších aktivitách. Vnútri je pripravený priestor, do ktorého sa zmestí single SIM + eSIM. O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G. Operačná pamäť dosahuje kapacitu 6 GB. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 5000 mAh. Za zmienku rozhodne stojí jeho konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C. Mobilný telefón je navrhnutý tak, aby bol vodoodolný, a preto bude maximálne spoľahlivý pri každodennom používaní. Jeho ochrana vyhovuje stupňu krytia IP68. Mobil SONY bol oficiálne predstavený v roku 2022.

Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...

Kľúčové prednosti mobilu Sony Xperia 10 IV 5G

  • Inteligentný mobil SONY je osadený 6" displejom
  • O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte je 6 GB
  • Dostatočné množstvo energie zabezpečuje batéria s kapacitou 5000 mAh
  • Určite vás osloví konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Odolný voči vode so stupňom krytia IP68
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 12 Mpx
  • Zadná strana má celkovo k dispozícii 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón je vybavený 6" OLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén privítajú 60Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Hlavné funkcie sú pod kontrolou operačného systému Android 12 vrátane nadstavby Čistý Android
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB
  • Do mobilu sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia eSIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) a HSCSD (2G) mobilné siete
  • Energiu telefónu zaisťuje vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh

Na displej mobilu SONY je príjemný pohľad

Každý okamih strávený s mobilom SONY prinesie radostné chvíle, keďže svojím 6" OLED displejom a Full HD 2520 × 1080 rozlíšením prináša obsah v peknej kvalite.

Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...

Vyhotovujte fotografie na každom kroku

Výbavu na fotenie v mobile tvorí fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón SONY sa pýši 12Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx teleobjektívom, 8Mpx širokouhlým objektívom. Teleobjektív vám umožní zachytiť detailné snímky vzdialených objektov. To sa hodí najmä pri fotografovaní zvierat, športových udalostí a architektúry. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou umožňuje zachytiť široký záber scény. Slúži na zachytenie architektúry a iných situácií, kde je dôležité zahrnúť do záberu čo najväčší vizuálny priestor. S mobilom SONY natočíte videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri natáčaní videí príde vhod elektronická stabilizácia obrazu. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prispieva k lepším výsledkom prisvetľovacia dióda.

Na batériu mobilu sa môžete spoľahnúť

Mobilu SONY poskytuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh, ktorá zvládne chod počas dvoch aj viacerých dní. Môže sa chváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 21 W. Na dobíjanie je nachystaný nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...

Mobil SONY vám zaistí spoľahlivý výkon

Funkcie a operácie mobilu SONY riadi operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Čistý Android. Android je povestný svojou otvorenosťou a rozsiahlym výberom dostupných programov a aplikácií. Výnimočným prvkom sú pridané mobilné služby Google Mobile Services, ktoré vám poskytnú ďalšie dodatkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu urobí radosť svojou kapacitou 6 GB, ktorá dovoľuje hrať hry a zároveň pracovať s viacerými aplikáciami naraz. Ak vám pamäť mobilného telefónu napriek tomu nebude vyhovovať, možno ju rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB.

Telefón SONY umožňuje viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktný prenos dát medzi zariadeniami na obmedzenú vzdialenosť, tradične do 10 cm. Bezstarostne nakupujte a platenie v obchodoch vykonávajte jednoducho pomocou svojho mobilu. S funkciou WiFi na svojom telefóne môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Telefón možno ľahko pripojiť k rôznym bezdrôtovým zariadeniam pomocou technológie Bluetooth, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby káblového pripojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na identifikáciu polohy zariadenia. Vďaka tejto technológii môže mobilný telefón získať presnú geografickú polohu, čo sa využíva pre navigáciu, na mapovanie, zaznamenanie trasy a pre ďalšie aplikácie.

Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...

Komunikujte a tešte sa z neobmedzenej zábavy

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia eSIM karta. K prehliadaniu obsahu na internete, odosielaniu a prijímaniu e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) a HSCSD (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí. Vypočuť si hudbu na slúchadlách je možné vďaka 3,5 mm Jack konektoru.

Na mobile oceníte šikovné funkcie

Užite si každý okamih s mobilom SONY. Telefón sa odomkne, len čo sa ho dotknete, a to vďaka rozpoznávaniu odtlačku prsta. S ostatnými môžete zdieľať bohatší obsah než len textové správy, a to pomocou MMS. Senzor priblíženia rozpozná, keď je telefón blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa zabránilo náhodnému dotyku.

Mobilný telefón Sony Xperia 10 IV 5G ...

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor) a senzor priblíženia (proximity)

Rozmery telefónu:

153 × 67 × 8,2 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

161 g

Kód:  SOM099ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06