Obnoviť stránku

Sony XN-VKIT100

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony XN-VKIT100

Vybavte svoj automobil ucelenou jednotkou pre spríjemnenie jazdy, ako to len ide. Veľký dotykový displej k vám nasmeruje príval hudby plnej emócií a získate aj kompletný sortiment funkcií zo smartphonu. Rýchlym kliknutím prsta na obrazovku Sony XN-VKIT100 vyberiete cestu na mape, zvolíte zoznam skladieb alebo vybavíte telefónne hovory. Všetko budete mať na dosah ruky. Alebo nechajte ruky na volante a ovládajte funkcie telefónu hlasovými pokynmi. Pribalený modul TOMTOM prináša najnovšie offline navigáciu cez GPS pre komfortné cestovanie.

Kľúčové vlastnosti Sony XN-VKIT100

  • Špičková navigácia (modul XA-NV400 so systémom TomTom)
  • Zosilňovač Dynamic Reality 2 s čistým a výkonným zvukom
  • Aplikácia pre jednoduché spojenie sa so smartphonom
  • Bezdrôtový Bluetooth s SBC kodekom
  • Otočný volič pre ovládanie hlasitosti
  • 3 predzosilnené výstupy pre rozšírenie systému
  • Príprava pre parkovaciu kameru

Vyššia úroveň so Sony XN-VKIT100

Započúvajte sa do čistého a prirodzeného zvuku pri ľubovoľnej hlasitosti. Sofistikovaný zosilňovač Dynamic Reality 2 má oproti klasickým zosilňovačom o 47% nižší vnútorný odpor, čím sa znížil šum v signálovom reťazci a reprodukcia dosahuje nového stupňa zreteľnosti. Predovšetkým jeho kvality spoznáte pri vyššej hlasitosti, kedy sa potláča bežné skreslenie.

Partner telefónu s Google Android aj Apple iOS

Autorádio podporuje oba hlavné prúdy inteligentných telefónov. Do telefónu so systémom Android nainštalujte aplikáciu Android Auto a Apple má svoj CarPlay. Následne pripojte telefón káblom a cestovanie bude jednoduchšie a bezpečnejšie. Získajte navigáciu s aktuálnymi dopravnými informáciami cez mobilné siete, vybavujte hovory alebo posielajte správy. Obe aplikácie tiež vedia ovládať všetky funkcie len hlasom.

Navigačný modul TomTom

S kitom obdržíte aj modul pre premenenie autorádiá v špičkovú navigáciu. S dotykovým displejom autorádiá Sony XN-VKIT100 stačí prstami zadať len 3 písmená a už bude napovedať možné a obľúbené ciele. Nechýba ani hlasové navádzanie, aby ste mohli sledovať cestu, a napriek tomu nezabudli odbočiť. Trasu tiež môžete kliknutím upraviť podľa 6 preferencií. Štandardne ponúkne najrýchlejšiu, ale zadať možno aj požiadavku mimo diaľnicu, najkratšiu alebo najekonomickejšiu. V balení je všetko potrebné vrátane pamäťovej karty pre mapové podklady a GPS antény pre spoľahlivý príjem signálu.

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika Bez mechaniky
Konektory USB, AUX/Line IN, ISO

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth
Vlastnosti RDS
Funkcie Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení, Ekvalizér

Rádio

Tunery AM, FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×55 W

Rozmery

Veľkosť rádia 2 DIN
Šírka 178 mm
Výška 100 mm
Hĺbka 161,5 mm
Kód:  JW907z6
Produktové číslo:  XNVKIT100.EUR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17