Obnoviť stránku

Sony XBA-C10W biele

4,4 68 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony XBA-C10W biele

Slúchadlá Sony XBAC10W vás potešia svojou malou hmotnosťou. Vážia len 4 g. Ďalšou prednosťou je použitie technológie Balanced Armature v reproduktoroch, kde je výsledkom krásne čistý zvuk. Dokonale utesnené náušníky odrazia všetky tóny do vašich uší a vy tak budete počuť iba prehrávaný zvuk.
Tento dizajn slúchadiel pomáha k pohodlnému a bezpečnému usadeniu v ušiach a zabráni tak ich vypadnutiu. Ďalšou výhodou týchto slúchadiel je kábel, ktorý sa nezamotáva. Oceníte to najmä vtedy, keď si ich dáte do vrecka alebo do batohu.
Slúchadlá majú elegantný dizajn a určite vám dokonale padnú. Majú 4 výmenné náušníky (veľkosti SS, S, M a L). Sú vyrobené z hliníka a s odpojiteľným káblom, ktorý je plochý, vinutý, opletený a s pozláteným stereofónnym minikonektorom typu L.
 

Kód:  RO964q4
Produktové číslo:  XBAC10W.AE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03