Obnoviť stránku

Sony Noise Cancelling WH-CH710N, čierne

3,8 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Noise Cancelling WH-CH710N, čierne

Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N ponúknu rad vychytávok

S bezdrôtovými slúchadlami Sony Noise Cancelling WH-CH710N sa môžete plne ponoriť do svojej obľúbenej muziky bez rušivých zvukov. Slúchadlá disponujú výdržou až 35 hodín a s využitím rýchlonabíjania, za pomoci USB-C, môžete predĺžiť životnosť o ďalšiu hodinu už za 10 minút. Prepojenie so zdrojovým zariadením prebieha cez NFC jediným dotykom písmená N, alebo môžete využiť technológiu Bluetooth. Aktívne potlačenie hluku zaistí utlmenie ruchu z okolia, vďaka čomu sa môžete kompletne ponoriť do hudobného sveta. Ak ste v meste, môžete si blokovanie vypnúť a budete počuť nielen hudbu, ale všetky dopravné prostriedky a ďalšie potrebné zvuky. Vďaka režimu handsfree môžete so slúchadlami Sony Noise Cancelling WH-CH710N vybavovať hovory bez potreby vytiahnuť telefón z vrecka.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Sony Noise Cancelling WH-CH710N
  • Skladacia konštrukcia
  • S kovovým posuvníkom si nastavíte slúchadlá podľa predstáv
  • Prepojenie umožňuje technológia NFC aj Bluetooth
  • Aktívne potlačenie hluku kontrolujú duálne snímače
  • Výdrž až 35 hodín
  • Možnosť zapojenia audio jack kábla
Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Handsfree hovory

Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N vám umožnia vybavovať telefónne hovory, bez toho aby ste museli vyťahovať telefón z vrecka. Kvalitný zabudovaný mikrofón zaistí čistý prenos vášho hlasu.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
NFC na okamžité párovanie

Spárujte bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N s vaším zariadením ľahko a rýchlo jediným dotykom - stačí využiť funkciu NFC.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Streamovanie hudby s Bluetooth

Ak vaše zariadenie nemá technológiu NFC, nezúfajte. Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N podporujú technológiu Bluetooth, ktorá zaistí kvalitné prepojenie s vaším zariadením.

Vychutnajte si čistý zvuk

Slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N v sebe ukrývajú 30mm menič, s ktorým bude zvuk čistý a kvalitný aj pri vysokých vokáloch alebo nízkych basových linkách. Aktívne potlačenie hluku vám umožní naplno sa ponoriť do muziky a zabudnúť na okolie. Bezdrôtové slúchadlá majú štýlové vyhotovenie so zaobleným dizajnom, vďaka čomu sú veľmi pohodlné a môžete ich nosiť naozaj dlho. Výhodou slúchadiel Sony Noise Cancelling WH-CH710N je aj otočný dizajn, vďaka ktorému sa slúchadlá ľahko prenášajú.

Slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N disponujú technológiou duálneho snímača hluku, ktorá spočíva vo využití dvoch mikrofónov nasmerovaných dopredu a dozadu, vďaka čomu umožní zachytiť viac zvukov z okolia.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

S bezdrôtovými slúchadlami Sony Noise Cancelling WH-CH710N si užijete počúvanie na maximum. Automatická funkcia potlačenia okolitého hluku totiž neustále analyzuje vaše okolie a podľa toho vyberá najlepší možný filter, aby vás nič nerušilo pri počúvaní.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Vstavaná batéria vám zaistí plných 35 hodín počúvania na jedno nabitie. Slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N tiež disponujú praktickým rychlonabíjením, vďaka čomu už po 10 minútach získate dostatok energie pre 60 minút počúvania.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Otočný dizajn slúchadiel Sony Noise Cancelling WH-CH710N vám umožní cestovať s ľahkosťou. Mušle slúchadiel možno zložiť na plocho, takže môžete slúchadlá bez ťažkostí uložiť kde potrebujete.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, NFC, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle, Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 72 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 35 h

Hmotnosť

Hmotnosť 250 g
Kód:  RO980h2
Produktové číslo:  WHCH710NB.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06