Obnoviť stránku

Sony WH-CH700N bielo-sivé

4,5 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony WH-CH700N bielo-sivé

Sony WH-CH700N (sivé)

So slúchadlami Sony WH-CH700N a ich silnou batériou okúsite pohodlie bezdrôtového počúvania až 35 hodín. Umožňujú pritom i tradičné využitie – v balení je aj audio kábel, určený pre manuálne pripojenie k zdrojovému zariadeniu. Silnou stránkou slúchadiel sú 40 mm reproduktory s funkciou digitálneho odstránenia šumu a samozrejme rozhranie Digital Sound Enhancement Engine. Vďaka nemu dokážu Sony WH-CH700N obnoviť kvalitu komprimovaných súborov, a tak si obľúbené skladby môžete vychutnať v ich najlepšej akosti.


Sony WH-CH700N (sivé)

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony WH-CH700N (bielo-sivé)

  • Bezdrôtové vyhotovenie (umožňujú i bežné káblové prepojenie)
  • Konštrukcia s otočnými mušľami ideálna na cestovanie
  • Digitálne odstránenie šumu & rozhranie Sound Enhancement Engine pre čo najkvalitnejšie počúvanie
  • Batéria s výdržou až 35 hodín a funkciou rýchleho nabíjania
  • Tlačidlá pre ovládanie hlasitosti a preskakovanie skladieb sú umiestnené na mušliach
  • Vstavaný mikrofón
  • Kompatibilné s funkciou Google Assistant

Sony WH-CH700N spájajú kvalitu a komfort

Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu a funkcii digitálneho odstránenie šumu vám slúchadlá Sony WH-CH700N zaistia vysoko kvalitné a komfortné počúvanie hudby.

Sony WH-CH700N (sivé)

Slúchadlá prispôsobené na cestovanie

Mušle slúchadiel sa dajú zložiť naplocho a vďaka tomu sa lepšie zmestia do kabelky alebo do batoha. Sony WH-CH700N vás tak budú sprevádzať na každom kroku, nech sa vydáte kamkoľvek.


Sony WH-CH700N (sivé)

Počúvanie v prvotriednej kvalite

S rozhraním Digital Sound Enhancement Engine dokážu meniče slúchadiel Sony WH-CH700N obnoviť kvalitu komprimovaných skladieb. Vďaka aplikácii Sony Headphones Connect a ekvalizéru zase môžete v zariadeniach s operačným systémom Android alebo iOS vykonať detailné zvukové nastavenia, takže si budete môcť vychutnať robustné basy v širokom frekvenčnom rozsahu.


Sony WH-CH700N vás vybitou batériou nerozhodia

Vybila sa slúchadlám batéria, ale vy by ste radi ďalej počúvali? S dodávaným káblom môžete Sony WH-CH700N kedykoľvek premeniť na bežné káblové slúchadlá, ktoré stačí jednoducho pripojiť k zdrojovému zariadeniu.

Sony WH-CH700N (sivé)

Sony WH-CH700N (sivé)

Ideálne do hlučných priestorov

Sony WH-CH700N vynikajú umelou inteligenciou, ktorá vyhodnocuje zvuky na pozadí a podľa nich upravuje hlasitosť alebo výkon meničov. Aktivujete ju pridržaním tlačidla NC a využiť ju môžete hlavne v hlučnom prostredí ako napr. v lietadle.


Rýchlejšie bezdrôtové párovanie vďaka NFC

Bezdrôtové pripojenie slúchadiel uľahčuje technológia NFC. Je však potrebné, aby s ňou bolo kompatibilné aj zdrojové zariadenie. Ak nie je, Sony WH-CH700N môžete kedykoľvek ľahko pripojiť tradičným spôsobom cez kábel.

Sony WH-CH700N (sivé)

Sony WH-CH700N (sivé)

Ovládače pre hlasitosť a preskakovanie skladieb sú integrované v mušliach slúchadiel

Funkcia Bluetooth umožňuje bezdrôtové spojenie slúchadiel ako s inteligentným telefónom, tak aj s tabletom. S tlačidlami na mušliach môžete pohodlne spustiť prehrávanie, preskakovať skladby alebo ovládať hlasitosť. Integrovaná batéria slúchadlám Sony WH-CH700N prepožičiava až 35-hodinovú výdrž pri bezdrôtovom použití. Bonusom je funkcia rýchleho nabíjania, ktorá počas 10 minút kapacitu batérie obnoví tak, že slúchadlá možno používať nepretržite počas jednej hodiny.


Sony WH-CH700N (sivé)

So Sony WH-CH700N je aj telefonovanie pohodlnejšie

Sony WH-CH700N disponujú kvalitným vstavaným mikrofónom. Ten vám umožní pohodlné telefonovanie tak, že telefón nebudete musieť vôbec vyberať z vrecka.


Kompatibilné s inteligentným Google asistentom

Jednoduchou aktualizáciou možno slúchadlá Sony WH-CH700N optimalizovať pre použitie s aplikáciou Google Assistant. Vďaka nej potom môžete hlasom diktovať písanie správ alebo používať najrôznejšie funkcie na svojom telefóne alebo tablete.

Sony WH-CH700N (sivé)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Sivá

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 97 dB/mW
Impedancia 22 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Hmotnosť

Hmotnosť 240 g
Kód:  RO980b2a
Produktové číslo:  WHCH700NH.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12