Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony WH-CH500 čierne

4,6 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony WH-CH500 čierne

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH500 prekonajú tradičné modely vo všetkých smeroch. Kvalitné 30 mm reproduktory sa postarajú o živý zvuk, zatiaľ čo komfort bezdrôtového počúvania zakúsite vďaka technológii Bluetooth. Slúchadlá majú vstavaný mikrofón, ktorý môžete použiť na hlasové ovládanie svojho telefónu. Užitočnými benefitmi (najmä pre cestovateľov) sú aj kompaktná otočná konštrukcia alebo batéria. Vďaka nej vydržia Sony WH-CH500 až 20 hodín bez dobíjania.


Sony WH-CH500

Náhlavné slúchadlá Sony WH-CH500 (čierne) a ich kľúčové vlastnosti

  • Komfortné bezdrôtové počúvanie vďaka Bluetooth a NFC
  • Živý a dynamický zvuk
  • Podpora kodekov SBC & AAC
  • Frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz
  • Vstavaný mikrofón
  • Otočná konštrukcia
  • Batéria s kapacitou na 20 hodín počúvania bez nabíjania

Bluetooth & NFC

Slúchadlá stačí cez rozhranie bluetooth spárovať s vaším smartfónom alebo tabletom. Prechádzať jednotlivé skladby alebo regulovať hlasitosť môžete pomocou dotykového ovládania na jednej z mušlí. Rýchle spárovanie slúchadiel a zdrojového zariadenia cez bluetooth má na svedomí technológia NFC. Ak nemáte telefón alebo tablet s NFC, nie je problém nadviazať spojenie ručne.

Sony WH-CH500

Sony WH-CH500

30 mm neodymové reproduktory

Dominantou slúchadiel, ktorú nejde nespomenúť, sú ich 30 mm neodymové meniče. Pri počúvaní si vďaka nim vychutnáte živý zvuk presýtený dynamickými výškami a robustnými basmi.


Integrovaný mikrofón

Integrovaný mikrofón môžete využiť dvomi spôsobmi; buď na telefonovanie alebo na hlasové ovládanie. Ak váš telefón alebo tablet beží na operačnom systéme Android alebo iOS, hlasové ovládanie môžete aktivovať stlačením a krátkym podržaním tlačidla pre prehrávanie.

Sony WH-CH500

Sony WH-CH500

Otočná konštrukcia

Dômyselná konštrukcia s otočnými mušľami umožňuje slúchadlá uložiť prakticky kamkoľvek. A to aj v momentoch, keď nemáte v batožine miesta nazvyš.


Výdrž batérie až 20 hodín

Vďaka lítium-iónovej batérii s vysokou kapacitou môžete slúchadlá bez dobíjania používať až 20 hodín. Akonáhle sa vybijú, stačí slúchadlá pripojiť napríklad k počítaču pomocou priloženého micro USB kábla.

Sony WH-CH500

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 4.1

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 20 h
Nabíjanie akumulátora microUSB

Hmotnosť

Hmotnosť 140 g
Kód:  RO980h
Produktové číslo:  WHCH500B.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14