Obnoviť stránku

Sony True Wireless WF-1000XM3 čierne

4,3 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony True Wireless WF-1000XM3 čierne


Bezdrôtové slúchadlá, ktoré vám učarujú

Zháňate kvalitné bezdrôtové slúchadlá, ktoré majú slušnú výdrž, sú nabité funkciami, pohodlne sa ovládajú a skvele sedia? Ak pri všetkých bodoch prikyvuje, potom vedzte, že slúchadlá Sony WF-1000XM3 sú horúcim kandidátom. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a špeciálnemu ergonomickému dizajnu s priľnavým gumovým povrchom skvele držia v uchu. Sony WF-1000XM3 disponujú malými, ale kvalitnými 6 mm reproduktormi, ktoré hrajú úplne skvele. V slúchadlách je aj zabudovaný mikrofón s kvalitným prenosom zvuku. Vždy sa tak bez problémov dohovoríte. Slúchadlá oplývajú aj radom moderných funkcií, vďaka ktorým je ich zvukový prejav ešte lepší. Dostatočne silná batéria umožní počúvanie hudby až 6 hodín na jedno nabitie, ale s nabíjacím puzdrom, ktoré je súčasťou balenia, túto hodnotu pretiahnete až na úctyhodných 24 hodín.

Odporučenie o aktualizácii

Sony odporúča, aby ste si vždy aktualizovali svoje zariadenia najnovším možným softvérom. Všetky upozornenia a následné updaty sú doručené prostredníctvom aplikácie Sony Headphones Connect app, takže sú zadarmo a bez ďalších doplatkov. Aplikácia dostupná na odkazoch nižšie:

Google Play          Apple App store

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Sony WF-1000XM3

  • Malé rozmery a nízka hmotnosť
  • Ergonomický dizajn
  • Magnetické dobíjacie puzdro súčasťou balenia
  • Dlhá výdrž batérie
  • Kvalitný integrovaný mikrofón
  • Perfektná reprodukcia zvuku
  • Veľa inteligentných funkcií
  • Dotykové ovládanie priamo na slúchadle

Výnimočná kvalita zvuku

Slúchadlá Sony WF-1000XM3 oplývajú dych vyrážajúcou kvalitou zvuku a dokážu potlačiť okolitý hluk a umožnia počúvanie bez šumu. Za to všetko vďačia kvalitnému spracovaniu a moderným technológiám.

Sony WF-1000XM3

6 mm reproduktor

Hovoríte si, že 6 mm reproduktor je málo? Rozhodne nie v tomto prípade. Aj napriek svojim malým rozmerom poskytuje bohatý a čistý zvuk, ktorý si zamilujete.

Sony WF-1000XM3

HD procesor

Vďaka procesoru HD QN1e si užijete dokonalý zvuk s minimálnym skreslením. Tento procesor sa tiež postará o precízne fungovanie technológie na potlačenie okolitého hluku a 24-bitového spracovania zvuku.

Sony WF-1000XM3

Technológia DSEE HX

Táto technológia značne zvýši kvalitu komprimovaných digitálnych hudobných súborov, ktoré sa potom budú kvalitou blížiť vysokému rozlíšeniu.

Unikátna konštrukcia Sony WF-1000XM3

Vďaka kvalitným komponentom a šikovným technológiám bolo možné vytvoriť perfektné slúchadlá Sony WF-1000XM3, s ktorými bude bezdrôtové počúvanie ozajstnou lahôdkou. Sony vie ako na to.

Sloboda počúvania

Vďaka novému Bluetooth čipu a celkovej ergonómii slúchadiel si budete môcť vychutnať nielen svoju hudbu, ale tiež aj sledovanie seriálov, videí, filmov či hranie hier vo vašom telefóne alebo tablete. Slúchadlá Sony WF-1000XM3 prenášajú kvalitný zvuk úplne dokonale.

Nový Bluetooth čip

S novým Bluetooth čipom sa dočkáte prenosu zvuku priamo z vášho zariadenia do oboch slúchadiel súčasne. Vďaka tomu bude zážitok z počúvania ešte lepší.

Silná anténa

Anténa v slúchadlách Sony WF-1000XM3 má optimalizovaný dizajn na čo najlepšie pokrytie signálu. Vďaka tomu bude spojenie vždy perfektné a vy si budete môcť užívať svoju hudbu bez zábran.

Navrhnuté na bezpečné a stabilné upevnenie

Sony WF-1000XM3

Ergonomický dizajn

Slúchadlá Sony WF-1000XM3 boli navrhnuté tak, aby mali dostatočne ergonomický dizajn a skvele sadli vášmu uchu, s ktorým sú v kontakte na troch miestach.

Sony WF-1000XM3

Priľnavý povrch

Vďaka gumovému a vysoko priľnavému povrchu zostanú slúchadlá Sony WF-1000XM3 na svojom mieste, ale pritom dostatočne pohodlne. Rozhodne sa nebudete musieť báť, že by vám mohli vypadnúť.

Celodenná výdrž batérie

Ste vášniví poslucháči a ste zvyknutí nosiť slúchadlá takmer bez prestania? V tom vám vyjdú slúchadlá Sony WF-1000XM3 v ústrety, pretože v kombinácii s nabíjacím puzdrom disponujú takmer celodennou výdržou batérie. Hudba tak bude znieť ešte dlho.

Sony WF-1000XM3

Možnosť celodenného počúvania

Pri plnom nabití dokážu slúchadlá Sony WF-1000XM3 hrať naplno počas 6 hodín s aktivovanou funkciou okolitého hluku. Ak by ste chceli výdrž predĺžiť až na 8 hodín bez prestania, tak stačí funkciu potlačenia hluku vypnúť. Drobné a praktické dobíjacie puzdro slúchadiel Sony WF-1000XM3 navyše ešte poskytne 3 plné dobitia slúchadiel a tak sa dostávame až na hodnotu 24 – 32 hodín. Paráda!

Sony WF-1000XM3

Rýchle nabitie nie je problém

Ponáhľate sa, ale chcete si vziať svoje slúchadlá so sebou? S funkciou rýchleho dobíjania to nebude problém. Slúchadlá Sony WF-1000XM3 totiž počas 10-minútového dobíjania v puzdre poskytnú dostatok energie na 90 minút muziky.

Štýlové nabíjacie puzdro

K slúchadlám Sony WF-1000XM3 dostanete tiež praktické nabíjacie puzdro, ktoré dodá slúchadlám šťavu na ďalšie počúvanie. Vďaka magnetickému vnútru slúchadlá zapadnú na svoje miesto ako sa sluší a patrí. Samotné puzdro potom dobíjate prostredníctvom USB-C kábla.

Slúchadlá plné funkcií

Potrebujete sa niekoho niečo opýtať, ale nechce sa vám vyberať slúchadlá? Pri Sony WF-1000XM3 to nie je žiadny problém. Vďaka technológii SENSE ENGINE stačí položiť prst na slúchadlo a hlasitosť sa okamžite zníži. Budete tak môcť prehodiť pár slov bez toho, aby ste si ich vybrali z uší.

SENSE ENGINE na funkciu adaptívneho nastavenia zvuku

V inteligentnej aplikácii Sony | Headphones Connect máte na výber funkciu adaptívneho nastavenia zvuku. Táto novinka dokáže automaticky detegovať vašu momentálnu činnosť a podľa toho upraviť okolitý zvuk vašim potrebám. Nastavenie týchto profilov si môžete upraviť presne podľa seba. Slúchadlá Sony WF-1000XM3 tak budú neoceniteľným spoločníkom, nech už sa vydáte kamkoľvek.

Sony WF-1000XM3

Cestovanie

Nenechajte sa ničím rušiť a užívajte si počas cestovania vašu hudbu na plno.

Sony WF-1000XM3

Chôdza

Kráčajte isto so svojou obľúbenou muzikou v uchu, ale pritom nebude problém vnímať aj okolité prostredie. Nič vás tak neprekvapí.

Sony WF-1000XM3

Čakanie

Nenechajte si ujsť žiadne kľúčové oznámenia a potlačte okolitý šum. So slúchadlami Sony WF-1000XM3 vám nič neunikne.

Slúchadlá Sony WF-1000XM3 so snímačom priblíženia

Slúchadlá Sony WF-1000XM3 majú šikovný snímač priblíženia, ktorý dokáže zistiť, či máte jedno alebo obe slúchadlá. Podľa toho potom aktívne upravia prehrávanie hudby.

Sony WF-1000XM3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pozastavenie hudby

Stačí si vybrať iba jedno slúchadlo a hudba v Sony WF-1000XM3 prestane hrať na oboch stranách.

Sony WF-1000XM3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Opätovné pokračovanie

Po nasadení slúchadla dôjde k opätovnému prehrávaniu hudby presne tam, kde ste skončili.

Sony WF-1000XM3

Mobilná aplikácia

Chcete si upraviť prehrávanie hudby, tlmenie zvuku či ekvalizér sami? Na to si môžete stiahnuť aplikáciu Sony | Headphones, s ktorou si môžete všetko hravo prispôsobiť. Tak dostanete zo slúchadiel Sony WF-1000XM3 úplné maximum.

Sony WF-1000XM3

Hlasový asistent

So slúchadlami Sony WF-1000XM3 sa môžete hravo spojiť so svojimi priateľmi a riadiť svoj deň prostredníctvom hlasového asistenta. Stačí povedať jedno slovo a aplikácia Google Assistant vám splní vaše priania.

Sony WF-1000XM3

Funkcia handsfree

Vďaka kvalitnému integrovanému mikrofónu môžete bez obáv prijímať hovory a upraviť si ich tak, aby ich bolo počuť v jednom alebo oboch slúchadlách.

Sony WF-1000XM3

Slúchadlá Sony WF-1000XM3 s ovládaním na dosah

Slúchadlá Sony WF-1000XM3 disponujú veľmi intuitívnym dotykovým ovládaním, pri ktorom postačí napríklad len poklepať na pravé slúchadlo a preskočiť na ďalšiu skladbu, alebo kliknutím na to ľavé si možno prepínať režimy potlačenia okolitého hluku. Úplne jednoduché a rýchle.

Sony WF-1000XM3

Dotykové ovládacie prvky

Na slúchadlách sa nachádza praktické dotykové ovládanie, ktoré si môžete prispôsobiť na mieru. S touto možnosťou vám pomôže aplikácia Sony | Headphones. Vďaka nej možno každému slúchadlu priradiť alternatívne možnosti ovládania.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, NFC, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Batéria

Maximálna výdrž batérie 32 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 6 h
Výdrž batérie (puzdro) 18 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 77 g
Kód:  RO980b01
Produktové číslo:  WF1000XM3B.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18