Obnoviť stránku

Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony WALKMAN NWZ-WH303/BM černý

Inovatívny slúchadlá, ktoré v sebe majú zabudovaný moderný prehrávač. Teraz už so sebou nemusíte brať 2 zariadenia. Slúchadlá sú založené na kvalitných 30mm neodymových meničoch, Ktorý podajú presný, nezastrený zvukový prednes vo všetkých úrovniach hlasitosti. Stlačením tlačidla vylepšenia zvuku spustíte zvýraznenie basov alebo upravíte basy a rozšírite stredné pásmo výšok podľa skladieb. Špecialitou je režim virtuálnych slúchadiel pre bezpečné počúvanie hudby najmä na bicykli v meste. Slúchadlá zavesíte okolo krku, a napriek tomu jasne počujete.
Do 4GB pamäte sa zmestí priemerne 1000 skladieb, čo znamená celé zbierky albumov pripravené na ušiach. Poradí si s bežnými MP3, ale aj s WMA, AAC a Lineárnym PCM. S funkciou ZAPPIN prehráte hlavné nápev ďalšie skladby, takže môžete ľahko prechádzaním vyhľadať skladbu, ktorú chcete počuť. Akumulátor vnútri vydrží až 20 hodín prehrávania. V prípade, že by vám došla energia a museli ste rýchlo vyraziť, uvítate rýchlonabíjania. Samotné 3 minúty dobíjanie vystačí až na jednu hodinu prehrávanie. Pomocou kábla je možné zariadenie použiť aj ako klasická slúchadlá pre telefón, tablet aj notebook. Otočné náušníky uľahčí prepravu.
Parametre a špecifikácie:
Prehrávanie formátov:
Mp3, WMA (DRM), AAC-LC, Lineárne PCM
Pamäť:
4 GB
Slúchadlá:
Výkon: 1 000 mW
Menič: 30 mm, guľatý typ (hlasová cievka CCAW)
Frekvenčný rozsah: 30 až 20 000 Hz
Citlivosť (dB/mW): 107 dB/mW
Rozhranie:
USB 2.0
Vstup slúchadiel
Napájanie:
Zabudovaná lítium-iónová batéria 3,7 V
Životnosť batérie:
Nepretržité prehrávanie hudby: Približne 20 hodín
Životnosť batérie (virt. slúchadlá): Pribl. 5 hodín
Doba nabíjania (plné nabitie): Približne 2 hodiny
Doba nabíjania (rýchle nabíjanie): Približne 3 minúty (umožňuje 60 minút prehrávania)
Dodávané príslušenstvo:
Rýchly sprievodca
Kábel USB
Kábel pre slúchadlá
Kód:  JW053b
Produktové číslo:  NWZWH303B.CEW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09