Obnoviť stránku

Sony VPL-VW320ES čierny

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony VPL-VW320ES čierny

Rozohrajte zábavu v najvyššej méte rozlíšení. Podrobnosti 4K Ultra HD obrazu vás nechajú zabudnúť na to, že pozeráte len na digitálne reprodukciu. Oproti dnes bežne rozšírenému Full HD sa jedná o naozajstný skok dopredu, ktorý sa dá vyjadriť výstižným číselným údajom - Ultra HD má 4 × viac obrazových bodov ako Full HD. Presne o toľko viac sa vám dostane detailov a vyššiu má ostrosť.

kľúčové vlastnosti

  • Ultra HD pre 4 × viac detailov a väčšiu ostrosť, bez rušivých signálov alebo viditeľných pixelov
  • Vyspelý panel SXRD zariadi bohaté farby a vysoký kontrastný pomer pre živý obraz
  • Prirodzený, hladký pohyb (podporuje 60 fps pri 4K + Motionflow)
  • Rozšírená škála farieb a ich presnosť (Triluminos)
  • Obraz v nižšom rozlíšení prevzorkuje na 4K (vrátane 3D)
  • Flexibilná inštalácia (motorové ostrenie a motorový zoom 2,06 ×)
  • Zabudovaný RF vysielač pre synchronizáciu s 3D okuliarmi

dokonalá kvalita

Technológia pokročilého SXRD panelu ručí za bohaté farby a vysoký kontrastný pomer pre živý 4K obraz, ktorý bude ostrý aj na najväčšiu projekčnej ploche (až 7,6 m). Všetko bude vyzerať prirodzene, bez rušivých signálov alebo viditeľných pixelov. Ak by ste nemali k dispozícii filmy či hru v takom rozlíšení, aj tak sa vám dostane 4K obrazu. Pokročilé spracovanie obrazu v nižšom rozlíšení prevzorkuje aj 3D filmy do 4K rozlíšenie.

Reálne plynúce obraz

Zariadenie dokáže premietať obsah rýchlosťou až 60 snímok za sekundu pri rozlíšení 4K (pri farebnej signálu YCbCr 4: 2: 0/8 bitov) pre ešte plynulejší obraz realizmu. Projekčné panel s bleskurýchlu odozvou a technológie Motionflow znamená, že uvidíte každý detail s minimálnym rozostrením - bez ohledu na to, ako rýchlo akcia prebieha.

Farby ako nikde inde

Projektor má vo svojom arzenáli exkluzívnu technológiu Sony Triluminos, ktorá reprodukuje oveľa širší rozsah farieb as väčšou presnosťou než štandardné projektory. Uvidíte rozdiel v jemne reprodukovaných tónoch odtieňov a prekreslených textúrach s väčšou hĺbkou a realizmom.

flexibilná inštalácia

Kompaktný projektor sa zmestí do každej obývacej izby a jeho inštaláciu uľahčí nejedna vlastnosť. Predovšetkým má motorové ostrenie a motorový zoom s hodnotou 2,06 ×, takže sa pri rozhodovaní o vhodnom mieste nemusíte toľko riadiť vzdialeností. Zoomom obraz skorigujete podľa plátna. Flexibilitu inštalácia podporuje aj relatívne tichý ventilátor, ktorý nebude rušiť, ani keď budete sedieť kúsok od projektora. Vďaka nasávanie aj fúkanie smerom dopredu ho môžete dať až k stene.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 4096 × 2160
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 152,4 cm (60 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť lampy v ECO 5 882,35 h (245,1 d)
Hlučnosť 26 dB
Maximálna spotreba 350 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN)

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy LAN

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 49,56 cm
Výška 19,53 cm
Hĺbka 46,36 cm
Hmotnosť 14 kg
Kód:  WS551s2
Produktové číslo:  VPL-VW320ES/B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16