Obnoviť stránku

Sony VPL-HW45ES čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony VPL-HW45ES čierny

Nestačí vám televízor? Chcete hry a filmy ešte na väčšej ploche? Sú pre vás projektory pre tieto účely málo kvalitné? Potom sa zverte luxusnej rade projektorov od Sony a vytvorte si veľkolepý filmový aj herný zážitok vo svojom vlastnom dome či bytu. Tento projektor vás dostane čo najbližšie k pôvodnému signálu, kde uvidíte "plnotučný" obraz s viacerými detailmi a reálnou farebnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Brilantná Full HD projekcia na veľkej ploche
  • Vyspelý panel SXRD pre bohaté farby a vysoký kontrastný pomer pre živý obraz
  • Prirodzený, hladký pohyb (Motionflow)
  • Flexibilná inštalácia (zoom 1,6× + nádych/výfuk vpredu)
  • Zabudovaný RF vysielač na synchronizáciu s 3D okuliarmi

Projekcia ožije nebývalým realizmom

Pokročilý panel SXRD sa spojil so sofistikovanou technológiou Reality Creation, aby tak vznikol dokonalý obraz aj na veľkej ploche (až 7,6 m). Špeciálny procesor po analýze obrazu vylepší čiernu na naozaj temnú a oživuje farby. Rozkryje najjemnejšie podrobnosti, presné odtiene farieb aj zložité textúry.

Akčné scény bez trhania

Nech už sledujete čokoľvek, vďaka vysokorýchlostnému spracovaniu obrazu Motioflow bude obraz krásne vláčny a bez akýchkoľvek trhancov. Táto inovatívna funkcia vytvára nové snímky medzi pôvodnými a vkladá ich medzi nich. Tým na seba zábery lepšie nadväzujú. Celá procedúra trvá zlomok sekundy. Vy to spoznáte tak, že vás bude tešiť hladko plynulý obraz.

Vo dne aj v noci

S pôsobivým jasom 1800 lúmenov bude Full HD obraz jasne viditeľný aj so žiarivo bielou a sýtou čiernou – a to aj v dobre osvetlenej miestnosti. Vysokotlaková lampa generuje bohatý jas aj na dennú projekciu, ale ak taký jas nepotrebujete (napríklad večer), možno ušetriť nemalé peniaze. Okrem zníženia energetickej spotreby sa predlžuje životnosť lampy až na 6000 hodín. Znamená to teda nižšie prevádzkové náklady aj predĺženie intervalu výmeny lampy.

Flexibilná inštalácia

Kompaktný projektor sa zmestí do každej obývacej izby a jeho inštaláciu uľahčí nejedna vlastnosť. Predovšetkým má zoom s hodnotou 1,6×, takže sa pri rozhodovaní o vhodnom mieste nemusíte toľko riadiť vzdialenosťou. Zoomom obraz skorigujete podľa plátna. Flexibilitu inštalácie podporuje aj relatívne tichý ventilátor, ktorý nebude rušiť, ani keď budete sedieť kúsok od projektora. Vďaka nasávaniu aj fúkaniu smerom dopredu ho môžete dať až k stene.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 101,6 cm (40 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762,4 cm (300,16 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť lampy v ECO 6 000 h (250 d)
Výkon lampy 215 W
Hlučnosť 22 dB
Maximálna spotreba 310 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie USB 2.0

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB

Vlastnosti a funkcie

Výbava Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 40,74 cm
Výška 17,92 cm
Hĺbka 46,39 cm
Hmotnosť 9 kg
Kód:  WS551q5
Produktové číslo:  VPL-HW45ES/B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04