Obnoviť stránku

Sony UWP-D16/K33

Sony UWP-D16/K33

Sony UWP-D16/K33 predstavuje bezdrôtovú sada UHF mikroportu s klopovým mikrofónom a XLR adaptérom pre spravodajstvo, živú produkciu, koncerty, športové prenosy, dokumenty a svadobné video.

V balíčku nájdete kompletný UWP-D audio systém, ktorý ponúka kvalitné spracovanie digitálneho zvuku v kombinácii s moduláciou analógového FM zvuku. Skladá sa z vysielača UTX-B03, vysielača UTX-P03 XLR a URX-P03 prijímača, ktorého súčasťou je tiež vysoko kvalitný všesmerový mikrofón a všetko, čo potrebujete na ovládanie bezdrôtového systému.

Štandardný vstup s 3-pinovým XLR konektorom a 48 V napájaním umožňuje pripojenie kveľkému množstvu mikrofónov. Kdekoľvek v teréne, ale aj na indoorových akciách oceníte široké frekvenčné pokrytie s funkciou automatického nastavenia kanála. Pre jednoduchšie ovládanie bol oproti skorším modelom zväčšený display pre ľahšie pozorovanie, zatiaľ čo zmenšený prijímač sa zmestí do ľubovoľnej veľkosti videokamery či digitálnej zrkadlovky. Určite oceníte aj výstup pre slúchadlá, USB pripojenie pre napájanie a užitočný bude aj link vstup.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 63 mm
Výška 82 mm
Hĺbka 20 mm

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od 23 Hz
Frekvencia do 18 000 Hz

Hmotnosť

Hmotnosť 149 g
Kód:  OT320p1
Produktové číslo:  UWP-D16/K33
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16