Obnoviť stránku

Sony LCS-X20 černá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony LCS-X20 černá

Kvalitná mäkká prenosná brašna určená pre video a foto techniku.Sony tu prichádza s radom X v novom dizajne.Hlavná puzdro je určené pre videokameru alebo digitálny fotoaparát, náhradné batérie, médiá a ďalšie príslušenstvo.Modulárnej koncepcie brašne umožňuje vložiť ďalšie sekundárne púzdra.Púzdro je možné nosiť na ramene (vypolstrovaný ramenný pás) alebo v ruke za držadlo.
Toto značková brašna poskytuje dokonalú ochranu a pohotový prístup k vašej video a foto technike.Sony odporúča tašku pre videokamery Handycam, ale nič nebráni ju využiť aj na prístroje a príslušenstvo iných značiek, samozrejme, ak budú mať primeranú veľkosť.
Hlavné vlastnosti:
Nový dizajn série X
Pre videokameru alebo digitálny fotoaparát, náhradné batérie, médiá a ďalšie príslušenstvo
Modulárne koncepcie pre vloženie ďalších sekundárnych puzdier
Vonkajší materiál:
Materiál odolný proti znečisteniu
Rozmery (š xv xh):
205 x 180 x 140 mm
Hmotnosť:
260 g
Kód:  OT301b
Produktové číslo:  LCSX20.5AE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01