Obnoviť stránku

Sony UBP-X800

4,2 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony UBP-X800

BLU-RAY PREHRÁVAČ UBP-X800

Sledujte 3D filmy so 4K Ultra HD rozlíšením

Zariaďte si kino uprostred obývačky

Blu-Ray prehrávač Sony UBP-X800 má všetko, čo budete potrebovať k svojmu 3D televízoru s rozlíšením Ultra HD. Prináša perfektne ostrý obraz z diskov 3D Blu-ray a tiež simuluje 3D prevodom obrazu z 2D. To znamená, že aj vaša stará zbierka filmov a rozprávok dostane nový nádych. Technológia Dolby Atmos navyše zariadi skutočnú filmovú atmosféru.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zvýšenie rozlíšenia na 4K v reálnom čase

Špičkové technológie dokážu zjemniť rozlíšenia akéhokoľvek videa.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vyrobené pre krištáľovo čistý zvuk

S vysokým rozlíšením zvuku a DSEE HX sa môžete tešiť na úplne čistý zvuk.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Všestranné pripojenie prehrávača

Blu-Ray prehrávač Sony ponúka niekoľko spôsobov pripojenia. Dvojité HDMI, USB port, digitálny koaxiál, WiFi aj LAN.

Farby ako v prírode

Sony UBP-X800 podporuje nový farebný priestor BT.2020, ktorý umožňuje prístup k rozsiahlejšej palete farieb. Uvidíte teda nasýtenejšie a realistickejšie farby.

Presne podľa predstáv interpreta

S novým Blu-Ray prehrávačom od Sony si vychutnáte vysoké nuansy zvuku v štúdiovej kvalite.

Priblížte sa ešte viac skutočnosti

Staňte sa súčasťou vášho obľúbeného seriálu alebo filmu. So 4K Ultra HD Blu-Ray prehrávačom vás totiž pohltí každá scéna, ktorú na televízore vidíte.

Veľmi ostrý obraz

Funkcia 4K UHD Upscale zvyšuje rozlíšenie na úroveň 4K so štvornásobným množstvom detailov oproti Full HD. Celkom teda osem miliónov pixelov sa postará o veľmi ostrý a detailný obraz, čo vám umožní uvidieť každý detail, aj keď sedíte blízko pri obrazovke. Filmy si vychutnáte v ostrejšom podaní v rozlíšení až 3 840 × 2 160 obrazových bodov.

Zvuk, ktorý vás unesie

Bez kompromisov je tiež zvukové podanie s vysokým rozlíšením, a to najmä vďaka záznamu hudby s vyššou frekvenciou ako je to v prípade diskov CD. Rozoznáte tak všetky nuansy aj v zložitých nahrávkach. Navyše, patentovaná technológia DSEE HX zvyšuje rozlíšenie komprimovaných audiosúborov na úroveň blížiacu sa zvuku s vysokým rozlíšením. Týmto spôsobom sa obnovia detaily pôvodnej nahrávky, ktoré boli stratené v priebehu kompresie a dosiahne sa štúdiová kvalita pre celú vašu hudbu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dolby Atmos

Táto technológia pristupuje k zvuku úplne odlišne ako ostatné technológie. Zvuk je pre ňu ako samostatný objekt, ktorý púšťa vo vašom okolí. To vytvára pocit priestorového zvuku.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

DOLBY VISION

Technológia DTS: X dokáže vytvoriť nekonečne veľa zvukových objektov. Tie sa v reálnom čase prispôsobujú vašim reproduktorom a dodávajú každej nahrávke filmový efekt.

Získajte to najlepšie

Rovnako ako môžete porovnať HD a 4K, môžete rozpoznať aj zvukový rozdiel pri počúvaní štandardného CD alebo 24-bitovej audio nahrávky na Sony UBP-X800.

Bezdrôtový prenos

Nový Blu-Ray prehrávač Sony dokáže okrem špičkovej kvality zvuku a obrazu odosielať všetky dáta do slúchadiel bezdrôtovo. Vďaka Bluetooth si teda užijete ničím nerušenú zábavu.

Prehrávajte všetko, čo chcete

Možnosti, ktoré vám ponúkne Sony UBP-X800 siahajú oveľa ďalej, než je obyčajné 4K UHD prehrávanie videí. Z Blu-Ray diskov môžete počúvať a sledovať takmer akýkoľvek formát súborov.

Široká kompatibilita súborov

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Stolný

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní S Bluetooth, S ethernetom, S HDMI, S USB, S WiFi
Video formáty JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPG, VOB
Audio formáty AAC, AIFF, ALAC, Dolby True HD, DSD, DTS, FLAC
Kód:  GS505k
Produktové číslo:  UBPX800B.EC1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18