Obnoviť stránku

Sony STH32 White

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony STH32 White

Pre všetkých, ktorí majú radi pohyb, máme pripravené biele slúchadlá STH32 od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Sony. Vybavené sú malými a ľahkými štupľami, ktoré držia v ušiach celkom prirodzene. Náročný poslucháč bude nadšený dokonale vyladenými slúchadlami, ktoré reprodukujú vyrovnaný zvuk v celom dynamickom rozsahu. Rezonujúce basy, vybrúsené stredy a čisté zvuky úplne uspokoja fanúšika ktoréhokoľvek hudobného žánru. Slúchadlá Sony STH32 v bielom vyhotovení sa zaručene stanú skvelým spoločníkom pri každom tréningu.

Kľúčové vlastnosti bielych slúchadiel Sony STH32

  • Vodoodolnosť s triedou krytia IP57
  • Meniče s priemerom 9,2 mm
  • Vďaka 3,5 mm jack pripojeniu sú veľmi univerzálne
  • Diaľkové ovládanie na kábli umožňuje aktivovať Google Now alebo Siri
  • Preskakovanie skladieb aj ovládanie hlasitosti (iba Android)
  • Kompatibilita so systémami Android aj iOS
  • Praktická pripínacia spona
  • Mikrofón

Skvelé možnosti bielych slúchadiel Sony STH32

Hľadáte dostupné moderné slúchadlá, ktoré vám kdekoľvek sprostredkujú vašu obľúbenú hudbu? Meniče s priemerom 9,2 milimetrov zabezpečia, že si svoje obľúbené skladby naozaj užijete. Jednoduché prenášanie je pri týchto štupľových slúchadlách samozrejmosťou a napomáha k tomu fakt, že slúchadlá sú vybavené praktickou sponou na kábli. Nechýba ani praktické ovládanie zvuku a vstavaný mikrofón, čo značne rozširuje použiteľnosť týchto slúchadiel. Prítomný  3,5 mm jack konektor umožňuje slúchadlá pripojiť k širokému spektru elektronických zariadení. Nie je tak problém pripojiť slúchadlá napríklad k smartfónu, tabletu, prenosnému počítaču alebo MP3 hudobnému prehrávaču. Ukážte okoliu svoju osobnosť a užite si hudbu so slúchadlami v nevšednom dizajne. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  SNYc08
Produktové číslo:  1308-5118
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14