Obnoviť stránku

Sony Stereo Headset MDR-NC750 White

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Stereo Headset MDR-NC750 White

Vychutnávajte si hudbu vo vysokom rozlíšení a bez rušenia okolím. Jemným vzorkovaním digitálnej hudby sa získajú detaily, aké boli na originálnej nahrávke, ale aké zostávajú skryté po komprimácii. Spojením slúchadiel s takým zvukom si vypočujete skladby tak, ako zamýšľal sám umelec, aj keď ste ďaleko mimo domova. S vysokým rozlíšením zvuku produkovaným na týchto slúchadlách získate práve to.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá robené pre často cestujúcich milovníkov hudby
  • Parametre pre vyniknutie hudby vo vysokom rozlíšení
  • Konštrukcia pre presnejšiu reprodukciu basov
  • Zablokuje až 98% vonkajšieho hluku
  • Vysoký komfort vyvážený s pevným uchytením v uchu

Veľký zvuk v malom

Sofistikovane skonštruovaný zvukový kanál (pomenovaný Beat Response Control) podporuje prirodzenú kontrolu nad odozvou tým, že maximalizuje prúdenie vzduchu najmä v nízkych frekvenčných pásmach. Výsledkom je presnejšia reprodukcia hlbokých basových rytmov, než by ste u tak malých slúchadiel čakali. Spolu so silnými stredmi a čistými výškami budú slúchadlá vynikajúce pre všetky hudobné štýly.

Rozhodne sa nenechajte rušiť

Nech ste kdekoľvek počúvajte hudbu v celej svojej kráse. Špičkovú kvalitu zvuku si vychutnáte aj v hlučnom prostredí, ako sú hromadné dopravné prostriedky. Slúchadlá totiž skvele padnú do uší, ale majú aj eso v rukáve. Technológia digitálneho odstránenia ruchov zablokuje až 98% vonkajšieho hluku, takže sa do vášho počúvania nemôže dostať takmer nič, čo by ho narušilo.

 
Kód:  SOM3156a2
Produktové číslo:  1298-0356
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02