Obnoviť stránku

Sony SRS-XV900 čierna

5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 249 €

Sony SRS-XV900 čierna

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900

Buďte kráľom každej párty. Či už ju organizujete alebo na ňu prídete – majte so sebou Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900 pre dokonalý zvuk a perfektnú atmosféru. Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XV900 so všesmerovým párty zvukom prepojte so zdrojom hudby cez Bluetooth technológiu, alebo doneste hudobný výber na USB zariadení, nastavte režim farebného osvetlenia a zábava môže začať. Vstavaná batéria vydrží po celý deň aj noc.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900

Kľúčové vlastnosti bluetooth reproduktora Sony SRS-XV900

  • Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XV900 so všesmerovým párty zvukom
  • Pripojenie cez Bluetooth technológiu
  • Šesť výškových reproduktorov
  • Basový reproduktor s jednotkou X-Balanced Speaker Unit
  • Tlačidlo MEGA BASS
  • Intuitívny dotykový panel
  • USB konektor
  • Batéria vydrží až 25 hodín
  • Rýchle nabíjanie – za 10 minút 3 hodiny počúvania
  • Konektory na pripojenie gitary a mikrofónu
  • TV Sound Booster (optický kábel na prepojenie súčastí)
Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900

Intuitívny ovládací panel

Reproduktor na Bluetooth Sony SRS-XV900 sa chváli šiestimi výškovými reproduktormi, ktoré reprodukujú zvuk vpredu, po stranách aj vzadu. Vždy budete dokonale počuť, nech stojíte kdekoľvek. Basový reproduktor je vybavený jednotkou X-Balanced Speaker Unit pre údernejšie basy, menšie skreslenie a čistejšie vokály. Bluetooth reprák ovládate intuitívnym dotykovým panelom v hornej časti, kde okrem ovládania zvuku navolíte aj farebné osvetlenie vašej párty. Nielen fanúšikov elektronickej hudby poteší tlačidlo MEGA BASS.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900

Nikdy nekončiaca zábava so Sony SRS-XV900

Tancujte, spievajte, alebo si jednoducho len vychutnávajte mohutný výrazný zvuk a rozprúdenú atmosféru vašej párty. Prispôsobte si osvetlenie, vyberte tú správnu hudbu a zabávajte sa! Obľúbené skladby môžete prehrávať cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth napríklad z mobilného telefónu, ale aj cez USB konektor, ktorý zároveň poslúži aj na nabíjanie pripojeného zariadenia.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900

Úctyhodná kapacita batérie

Spoľahnite sa, že vašu zábavu rozhodne neprekazí životnosť batérie. Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900 totiž disponuje batériou s 25-hodinovou kapacitou. Keby vám predsa len nestačila, iba za 10 minút nabíjania získate ďalšie 3 hodiny počúvania.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900 je možné ľahko premiestniť

Berte Bluetooth reprák Sony SRS-XV900 pohodlne všade so sebou. V hornej časti nájdete praktické držadlo a v časti spodnej zase kolieska, premiestňovanie vám tak nebude robiť žiadne problémy. Dovezte si reproduktor ku kamarátom, pustite hudbu a zabávajte sa. Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900 disponuje konektormi na pripojenie gitary a mikrofónu, môžete si tak reprodukovať aj vlastnú hudbu a pozdvihnúť zábavu s priateľmi na novú úroveň.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XV900

Funkcia TV Sound Booster

Prepojte reproduktor na Bluetooth Sony SRS-XV900 s vaším televízorom dodávaným optickým káblom a objavte funkciu TV Sound Booster, s ktorou si naplno vychutnáte napríklad záznamy z hudobných koncertov, alebo obľúbený film so špičkovým zvukom. Hlboké basy a vysokofrekvenčné šírenie zvuku po celej miestnosti vás naplno pohltia.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 6,3 mm Jack, Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.2

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S USB napájaním
Ovládanie Displej

Batéria

Maximálna výdrž batérie 25 h

Rozmery soundbaru

Šírka 41 cm
Hĺbka 43,8 cm
Výška 88 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 25 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  GS476f34a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SRSXV900B.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01