Obnoviť stránku

Sony SRS-XB32 modrý

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony SRS-XB32 modrý


Zvuková reprodukcia ako naživo

Kompaktný a štýlový reproduktor Sony SRS-XB32 sa hodí na každú párty. Nielenže sa pýši pekným a kompaktným dizajnom, ale tiež disponuje dvoma 48 mm reproduktormi a pasívnym žiaričom. Pripojiť k svojmu zariadenia ho môžete pomocou bezdrôtových technológií akými sú NFC a Bluetooth 4.2. Reproduktor možno použiť aj ako handsfree zariadenie. Integrovaná Li-Ion batéria s kapacitou 2 700 mAh vydrží poháňať reproduktor až počas 24 hodín. Reproduktor Sony SRS-XB32 môžete postaviť na bok i na výšku alebo ho využiť ako powerbank pre svoj smartfón.



S reproduktorom Sony SRS-XB32 bude každá párty famózna



Sony SRS-XB32

EXTRA BASS

Táto technológia vám dopraje poriadny zvuk, ktorý rozhýbe každú párty. Dva pasívne žiariče v kombinácii s dvoma širokopásmovými reproduktormi oživia nejednu akciu.

Sony SRS-XB32

Ovládanie pomocou aplikácie

Pomocou Sony | Music Center aplikácie môžete priamo z parketu ovládať nielen hlasitosť hudby, ale tiež aj aké skladby sa budú hrať alebo zmeniť režim zvuku tak, aby vyhovoval danej skladbe.

Sony SRS-XB32

Dlhá výdrž batérie

Reproduktor dokáže vyhrávať až 24 hodín, takže večierok sa môže pretiahnuť s prehľadom aj do druhého dňa. Ak budete využívať aj funkciu EXTRA BASS, tak si užijete približne 14 hodín neutíchajúcej zábavy.


Efekt blikajúcich svetiel

Reproduktor Sony SRS-XB32 je vybavený svetlami, ktoré dokážu rozžiariť akúkoľvek akciu. K dispozícii sú farebné obrysové svetlá, pri ktorých môžete farby ľubovoľne meniť a k tomu ešte nájdete na reproduktore aj blikajúce stroboskopické svetlo.



Funkcia Party Booster v reproduktore Sony SRS-XB32

Reproduktor disponuje intuitívnym ovládaním, ktoré sa perfektne hodí k „párty režimu“. Klopaním na rôzne miesta reproduktora môžete vytvárať zvuky, akými môžu byť škrabanie, zvuky malých bubnov, basového bubna alebo kravského zvonca. Proste ďalší zábavný element navyše! V reproduktore Sony SRS-XB32 môžete hlasitosť ovládať silou: na zoslabenie zvuku stačí poklepanie a na zosilnenie dať do neho poriadnu ranu.

Wireless Party Chain

Pomocou Bluetooth môžete prepojiť až neuveriteľných 100 bezdrôtových reproduktorov, ktoré sa spoločne synchronizujú v prehrávaní aj osvetlení, aby všetci mohli tancovať v rovnakom rytme. Svetelný efekt môže byť čisto náhodný alebo v kruhu.

Aplikácia Fiestable

S aplikáciou Fiestable môžete ovládať osvetlenie reproduktora Sony a zároveň používať jednoduché ovládacie gestá priamo na obrazovke telefónu.


Sony SRS-XB32

Prachuvzdorný reproduktor Sony SRS-XB32

Reproduktor Sony SRS-XB32 disponuje vysokou odolnosťou vďaka krytiu IP67. Môžete si ho teda vziať takmer kamkoľvek, pretože ani prach, piesok alebo slaná voda mu nevadí.

Sony SRS-XB32

Úplne umývateľný

Certifikované krytie IP67 zaistí reproduktoru odolnosť proti vode. Ak ste napríklad pri bazéne a reproduktor vám spadne, nič nie je stratené, on to zvládne.

Sony SRS-XB32

Odolný bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XB32

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XB32 bol podrobený testom, ktoré overili, že môže byť vystavený odieraniu, tvrdým nárazom a úderom, ktoré môžu byť súčasťou každodenného používania.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, NFC
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2
Podporované kodeky AAC, LDAC, SBC

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Ovládanie iOS, Android

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 2 700 mAh
Maximálna výdrž batérie 24 h
Nabíjanie akumulátora USB-A

Rozmery soundbaru

Šírka 68,3 cm
Hĺbka 8,4 cm
Výška 23,8 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 0,9 kg

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  GS476f36d
Produktové číslo:  SRSXB32L.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17