Obnoviť stránku

Sony SRS-XB20, zelená

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony SRS-XB20, zelená

Reproduktor Sony SRS-XB20 je prenosný a dokáže hrať 12 hodín. Skvele sa hodí aj do spoločnosti, má dostatočný výkon a poriadny zvuk. Celý reproduktor kopírujú LED svetlá, ktoré blikajú podľa tónov v hudbe, a tak jej dodávajú správny elán. Reproduktor môžete spárovať s ďalšími typmi rovnakého radu a vytvoriť si napríklad domáce kino. Reproduktor môžete použiť ako externý zdroj na nabíjanie. Konštrukcia reproduktora je vodoodolná, preto sa nemusíte báť kontaktu s vodou.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečná vodoodolná konštrukcia
  • Farebné svetlá
  • Výdrž batérie až 12 hodín
  • Podpora bluetooth a NFC
  • Farba: zelená

Konektivita

K reproduktoru sa môžete pripojiť pomocou technológie bluetooth alebo NFC. Dosah spojenia je až 10 metrov. Na ľahké ovládanie svetiel a hudby poslúži mobilná aplikácia, ktorú si môžete nainštalovať na svoj telefón či tablet.

 
Kód:  GS476f22
Produktové číslo:  SRSXB20G.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12