Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Sony SRS-XB10, modrá

4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony SRS-XB10, modrá

Tento bezdrôtový reproduktor si so sebou môžete vziať kamkoľvek, je malý a ľahký. Hrať vydrží až 16 hodín na jedno nabitie. Hodí sa nielen na počúvanie hudby, ale môžete ho využiť aj pri telefonovaní v režime handsfree. Konštrukcia reproduktora je vodoodolná, preto sa nemusíte báť kontaktu s vodou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia EXTRA BASS
  • Bezpečná vodoodolná konštrukcia
  • Podpora bluetooth a NFC
  • Ľahký reproduktor
  • Farba: modrá

Konektivita

K reproduktoru sa môžete pripojiť pomocou technológie bluetooth alebo NFC. Dosah spojenia je až 10 metrov. Ns ľahké ovládanie svetiel a hudby poslúži mobilná aplikácia, ktorú si môžete nainštalovať na svoj telefón či tablet.

Kód:  GS476f14
Produktové číslo:  SRSXB10L.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19