Obnoviť stránku

Sony SRS-BTV5 čierne

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony SRS-BTV5 čierne

Kompaktný bezdrôtový reproduktor Sony SRS-BTV5 je ideálne zariadenie k mobilnému telefónu alebo prenosným počítačom. Integrované bezdrôtové rozhranie Bluetooth podporuje širokú škálu profilov. Vďaka tomuto reproduktora tak môžete ľahko počúvať svoju obľúbenú hudbu aj telefonovať ts priateľmi. 360 ° reprodukcie zvukovo pokryje celý priestor okolo seba, nemusíte sa tak starať o natočení. Zvukový výkon vystačí na menšie miestnosti alebo menšie záhradné párty.
Bluetooth je plne kompatibilný s najnovšími zariadeniami Apple iPhone a iPad aj s inteligentnými telefónmi pod operačným systémom Google Android. Podpora technológie NFC vám spríjemní párovanie, kedykoľvek budete blízko reproduktora. Li-Ion batéria zvládne až 4 hodiny nepretržitej prevádzky. Nabiť sa dá ľahko cez USB počítača.
Parametre a špecifikácie:
Výkon:
1,2 W
Typ reproduktora:
Všesmerový, 360 °
Vstupy a výstupy:
Micro USB (nabíjanie)
Audio vstup
Batérie:
Li-Ion, až 4 h prevádzky
Kompatibilita:
Zariadenia Bluetooth (Google Android, Apple iPhone a iPad)
Bluetooth profily: A2DP / AVRCP / HSP / HFP
Kód:  XXJP413c
Produktové číslo:  1269-5689
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14