Obnoviť stránku

Sony Sport WI-SP510, čierne

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Sport WI-SP510, čierne

Sony Sport WI-SP510

Pustite sa do svojho tréningu naplno so slúchadlami Sony Sport WI-SP510

Bezkonkurenčná čistota

Vychutnajte si kvalitný zvuk a poriadne basy s bezdrôtovými slúchadlami Sony Sport WI-SP510. Slúchadlá s výdržou až 15 hodín na jedno nabitie vás podporia pri vašom výkone. Vďaka magnetom môžete slúchadlá ľahko prenášať bez zamotaných káblov. Ergonomický dizajn so závesným oblúkom zaručí pevný a pohodlný úchyt. Sony Sport WI-SP510 disponujú tiež tesnením IPX5, teda zo seba môžete vydávať kvalitný športový výkon a počúvať hudbu zároveň. V čiernom prevedení poslúžia ako štýlový doplnok.

Sony Sport WI-SP510
Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Sony Sport WI-SP510
  • Slúchadlá Sony Sport WI-SP510 ponúknu až 15 hodín počúvania
  • Magnet zabráni zamotanými káblom
  • Funkcia Extra Bass zvýrazní basové linky
  • Prepojenie s telefónom pomocou Bluetooth
  • Tlačidlové aj hlasové ovládanie uľahčí prehrávania hudby či vybavovanie hovorov
  • Vysoké krytie zvládne hustý dážď aj pot
Sony Sport WI-SP510
Nebojte sa vody

Bezdrôtovým slúchadlám Sony Sport WI-SP510 voda nevadí. Ak vás zastihne pri tréningu dážď, nezúfajte, slúchadlá to zvládnu. Rovnako tak dobre odolajú vášmu potu alebo opláchnutiu pod tečúcou vodou po náročnom tréningu.

Sony Sport WI-SP510
Batéria s dlhou výdržou

Môžete si naplánovať naozaj vyčerpávajúci tréning, pretože slúchadlá Sony Sport WI-SP510 disponujú výdržou až 15 hodín na jedno nabitie.

Sony Sport WI-SP510
Pevné uchytenie slúchadiel Sony

Bezdrôtové slúchadlá Sony Sport WI-SP510 majú trojrozmerný zakrivený dizajn a mäkké polstrované oblúky, vďaka čomu sa nosia bezpečne a pohodlne.

Sony Sport WI-SP510
Pohodlné bezdrôtové slúchadlá

Slúchadlá Sony Sport WI-SP510 skvele sprostredkujú aj hutné basy, a to vďaka technológii EXTRA BASS. Aby sa slúchadlá dobre nosila, disponujú ohybnou mäkkú páskou, ktorá sedí na krku tak, že si ju ani nevšimnete. Výhodou je aj magnetická koncovka, vďaka ktorej slúchadlá zopnete k sebe a nemusíte sa báť, že by sa vám kábel zamotal, alebo že by ste ich stratili.

Bezdrôtové slúchadlá Sony šport WI-SP510 sa ovládajú pomocou tlačidiel. Vďaka nim môžete jednoducho prechádzať skladby, upravovať hlasitosť, prijímať handsfree hovory alebo získať bleskový prístup k hlasovému ovládanie vášho telefónu.

Sony Sport WI-SP510

Stačí jedno stlačenie a pomocou slúchadiel Sony šport WI-SP510 môžete využívať hlasové ovládanie, s ktorým je možné ovládať chytrý telefón jednoduchým hlasom. Rovnako tak dobre môžete prijímať aj telefónny hovor. Vďaka zabudovanému mikrofónu si užijete so slúchadlami Sony šport WI-SP510 kvalitné konverzáciu, bez toho aby ste museli vyťahovať telefón z vrecka.

Sony Sport WI-SP510
Sony Sport WI-SP510
Kvalitný zvuk slúchadiel Sony

Vďaka nízkej latencii zvuku a optimalizovaným anténam prenášajúcich zvuk do oboch slúchadiel naraz cez stabilné Bluetooth pripojenia si môžete užívať kvalitný zvuk. Sony Sport WI-SP510 ponúknu funkciu Extra Bass, ktorá zaistí silný nízkofrekvenčný zvuk a zvýrazní basy. Užívajte si kvalitu pri počúvaní svojich obľúbených interpretov.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Stupeň krytia IPX5
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné náušníky

Charakteristika slúchadiel

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 15 h

Hmotnosť

Hmotnosť 30 g
Kód:  RO980d5e
Produktové číslo:  WISP510B.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06