Obnoviť stránku

Systém tela Sony SHAKE-X7

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Systém tela Sony SHAKE-X7

Masívny zvuk a odvážny dizajn robia tento systém centrom každej strany. Aby sa pod atmosférou dostala atmosféra, audio systém funguje dobre. Sofistikované 3-pásmové reproduktory poskytujú výkonný hudobný výkon pre vysokokvalitnú reprodukciu aj pri vysokej hlasitosti . Budete si vychutnávať hudbu v plnosti. Navyše reprodukcia zvuku sprevádza svetelné efekty a existujú aj DJ efekty.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém pre milovníkov hudby a párty
  • DJ a svetelné efekty, režim karaoke (potlačenie hlasu v skladbe)
  • Aplikácia pre ovládanie a pohodlné prehrávanie hudby z rôznych zdrojov
  • Okamžité pripojenie NFC cez Bluetooth
  • DSEE obnovuje detaily digitálnej hudby
  • Funkcia ClearAudio + automaticky upravuje zvuk kvôli jasnosti
  • Pripojte viacero jednotiek SHAKE na vytvorenie Party Chain,

Portfólio nosičov hudby

Streamte hudbu zo smartphonu, prenosného počítača alebo iného zariadenia cez Bluetooth - bez použitia káblov. S technológiou NFC, len jedným dotykom a ste pripravení. Na prehrávanie sú k dispozícii úložné priestory USB a optické disky CD a DVD, takže môžete tiež uvoľniť filmy alebo hudobné klipy pre inšpiráciu tanca. Pár portov USB vám umožní nielen prehrávať hudbu z pripojených zariadení USB, ale aj ju nahrávať. Máte radi hudbu, ktorá sa práve prehráva? Jednoducho pripojte druhý úložný priestor USB a odovzdajte hudbu.

Telefón ako ovládač

Ovládajte tanečný parket so špeciálnou aplikáciou Fiestable. Stiahnite si ho do vášho smartphonu a vychutnajte si bezdrôtové ovládanie všetkých nastavení vášho party. Zapnite farbu svetiel LED reproduktorov alebo experimentujte s DJ efektmi a mikrofónnymi zvukovými efektmi a dajte strane správnu atmosféru. So službou SongPal uvoľníte všetky svoje obľúbené skladby v dosahu, či už sú uložené vo vašom počítači, na serveri alebo v obľúbenej hudobnej online službe.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 30 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 455 mm
Výška prehrávača 165 mm
Hĺbka prehrávača 330 mm
Kód:  GS580g1
Produktové číslo:  hcdshakex7.cel
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14