Obnoviť stránku

Sony SHAKE-X7

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony SHAKE-X7

Mohutný zvukový prejav aj odvážny dizajn urobí z tohto systému stredobod každého večierku. Aby sa každému účastníkovi dostala atmosféra pod kožu, má audio systém poriadny výkon. Prostredníctvom sofistikovaných 3-pásmových reproduktorov je zaručený silný hudobný výkon pre kvalitnú reprodukciu aj pri vysokej hlasitosti. Hudobné podanie si tak užijete naozaj do sýtosti. A čo viac, zvukovú reprodukciu odprevadia svetelné efekty a k dispozícii sú aj DJ-ské efekty.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém pre milovníkov hudby a organizovania večierkov
  • Precízna reprodukcia rozložená do 3 meničov pre každé pásmo
  • Sound Pressure Horn pre mohutnejšie basy naprieč priestorom
  • DJ-ské a svetelné efekty, karaoke režim (potlačenie hlasu v skladbe)
  • Aplikácia pre ovládanie aj komfortné prehrávanie hudby z rôznych zdrojov
  • Okamžité NFC spojenie cez Bluetooth
  • DSEE obnovuje detaily digitálnej hudby
  • ClearAudio+ automaticky upraví zvuk pre zreteľnosť
  • Pripojte niekoľko jednotiek SHAKE a vytvorte vyšší zvukový výkon (Party Chain)

Veľkolepý zvuk

Dôraz kladený na počuteľnosť celého pásma zvládnu vyprodukovať 3-pásmové reproduktory. Reproduktor v unikátnom vyhotovení Pressure Horn vytvára väčší tlak než klasický subwoofer, čím zvyšuje hladinu intenzity zvuku. Pevná kónická membrána subwoofera si zachová svoj tvar aj pri silných vibráciách – výsledkom sú hlasné, čisté a neskreslené basové tóny, ktoré môžete skutočne pocítiť. Ak by vám bol výkon jednej zostavy napriek tomu málo, je tu možnosť synchronizácie s ďalšou zostavou.

Portfólio nosičov hudby

Streamujte hudbu z inteligentného telefónu, notebooku alebo iného zariadenia pomocou Bluetooth – bez použitia káblov. Pomocou technológie NFC stačí jediný dotyk a ste pripravení. Pre prehrávanie sa ponúka aj USB úložisko a optické disky CD aj DVD, takže si okrem hudby pustíte aj filmy či hudobné klipy pre tanečnú inšpiráciu. Dvojica USB portov neumožní len prehrávať hudbu z pripojených USB zariadení, ale tiež ju nahrávať. Páči sa vám hudba, ktorá práve hrá? Jednoducho pripojte druhé USB úložisko a hudbu si nahrajte.

Telefón ako ovládač

Ovládajte večierok z tanečného parketu špeciálnou aplikáciou Fiestable. Stiahnite si ju do smartfónu a užite si bezdrôtové ovládanie všetkých nastavení pre večierok. Zapnite farbu svetiel reproduktora LED alebo si pokojne zaexperimentujte s efektmi DJ a zvukovými efektmi mikrofónu, a dodajte večierku tú pravú atmosféru. S aplikáciou SongPal pustíte všetky svoje obľúbené skladby v dosahu, či už sú uložené v počítači, na serveri alebo v obľúbenej hudobnej online službe.

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 30 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 455 mm
Výška prehrávača 165 mm
Hĺbka prehrávača 330 mm
Šírka reproduktorov 510 mm
Výška reproduktorov 773 mm
Hĺbka reproduktorov 458 mm
Kód:  GS580g
Produktové číslo:  SHAKEX7PN.EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17