Obnoviť stránku

Sony SHAKE-X30D

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony SHAKE-X30D

Masívny zvuk a odvážny dizajn robia tento systém centrom každej strany. Aby bola atmosféra pod pokožkou, Sony SHAKE-X30D má dobrý výkon. So sofistikovanými 2-pásmovými reproduktormi je zaručený vysoký hudobný výkon pri vysokej kvalite reprodukcie aj pri vysokej hlasitosti . Budete si vychutnávať hudbu v plnosti. Navyše reprodukcia zvuku sprevádza svetelné efekty a existujú aj DJ efekty.

Kľúčové vlastnosti audio systému Sony SHAKE-X30D

  • Systém pre milovníkov hudby a párty
  • Presná reprodukcia rozdelená na 2 prevodníky pre každý pás
  • Zvukový tlak Horn pre masívne basy po celej miestnosti
  • DJ a svetelné efekty, režim karaoke (potlačenie hlasu v skladbe)
  • Aplikácia pre ovládanie a pohodlné prehrávanie hudby z rôznych zdrojov
  • Okamžité pripojenie NFC cez Bluetooth (podpora prenosu LDAC)
  • DSEE obnovuje detaily digitálnej hudby
  • Funkcia ClearAudio + automaticky upravuje zvuk kvôli jasnosti
  • Pripojte viacero jednotiek SHAKE na vytvorenie Party Chain,

Veľkolepý zvuk zariadenia Sony SHAKE-X30D

Dôraz na počuteľnosť celého pásma dokáže produkovať trojcestné reproduktory. Unikátny reproduktor s tlakovou trubicou vytvára väčší tlak ako klasický subwoofer, čím zvyšuje hlasitosť zvuku. Pevná kužeľovitá membrána subwoofera si zachováva svoj tvar aj pri silných vibráciách, čo vedie k nahromadeným, jasným, nenarušeným basovým zvukom, ktoré môžete naozaj cítiť . Ak však v jednom prehľade máte malý výkon, môžete synchronizovať s ďalšou sadu.

Portfólio nosičov hudby

Streamte hudbu zo smartphonu, prenosného počítača alebo iného zariadenia cez Bluetooth - bez použitia káblov. S technológiou NFC, jediným dotykom so zariadením Sony SHAKE-X30D a ste pripravení. Na prehrávanie sú k dispozícii úložné priestory USB a optické disky CD a DVD, takže môžete tiež uvoľniť filmy alebo hudobné klipy pre inšpiráciu tanca. Pár portov USB vám umožní nielen prehrávať hudbu z pripojených zariadení USB, ale aj ju nahrávať. Máte radi hudbu, ktorá sa práve prehráva? Jednoducho pripojte druhý úložný priestor USB a odovzdajte hudbu.

Telefón ako ovládač Sony SHAKE-X30D

Ovládajte tanečný parket so špeciálnou aplikáciou Fiestable. Stiahnite si ho do vášho smartphonu a vychutnajte si bezdrôtové ovládanie všetkých nastavení zariadenia Sony SHAKE-X30D na párty. Zapnite farbu svetiel LED reproduktorov alebo experimentujte s DJ efektmi a mikrofónnymi zvukovými efektmi a dajte strane správnu atmosféru. Pomocou aplikácie Music Center (predtým SongPal) uvoľníte všetky svoje obľúbené skladby na dosah, či už sú uložené vo vašom počítači, na serveri alebo v obľúbenej hudobnej online službe.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 20 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 455 mm
Výška prehrávača 165 mm
Hĺbka prehrávača 330 mm
Šírka reproduktorov 368 mm
Výška reproduktorov 585 mm
Hĺbka reproduktorov 391 mm
Kód:  GS580h1
Produktové číslo:  HCDSHAKEX30.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02