Obnoviť stránku

SONY SDHC 16GB Class 10 UHS-I

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SONY SDHC 16GB Class 10 UHS-I

Spoľahlivá pamäťová karta formátu Micro SDHC od Sony dodávaná s adaptérom v štandardnej veľkosti SD. Vďaka zaradeniu do triedy Class 10 dosahuje solídne prenosové rýchlosti a preto ju možno využiť aj pre kvalitné fotografovanie či natáčanie. Kartu je možné používať pre zálohovanie či prenášanie dát medzi počítačmi miesto flashdisku či dnes už zastaraných diskiet. Karta je vhodná aj pre využitie v príslušných multimediálnych prehrávačoch, tabletoch i mobilných telefónoch, kde uvítate rýchlosť čítania až 94 MB/s pri podpore UHS-I. Svojou kapacitou je karta vhodná pre uloženie veľkého množstva fotografií, videa, hudby ainých súborov. Súčasťou je možnosť stiahnutia aplikácie File Rescue pre obnovu dát.

Kľúčové vlastnosti SONY SDHC

  • Kapacita SDHC karty je 16 GB
  • Užite si rýchlosť čítania až 94 MB/s s kartou Class 10
  • Ideálna pre záznam videa vo vysokom rozlíšení
  • Spolupracuje so softvérom File Rescue na záchrane poškodených súborov
  • Vysokú spoľahlivosť zaručuje značka SONY
  • Odolná voči röntgenovému žiareniu, nárazom a vysokým teplotám

File Rescue

Niekedy sa niečo pokazí a dáta, či už sú to fotografie či súbory, sa pokazia alebo stratia. Softvér File Rescue je výkonný nástroj pre obnovu poškodených alebo stratených dát a vďaka jednoduchému ovládaniu je vhodný pre každého. Podporuje tiež video vo formáte XAVC S a rozlíšenie 4K. Pre majiteľov pamäťovej karty od Sony je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. 

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I

Vlastnosti

Odolná proti Teplu, Nárazu
Kód:  DU251b0
Produktové číslo:  SF16UX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11