Obnoviť stránku

Sony SDHC 16 GB Class 10 Pro

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony SDHC 16 GB Class 10 Pro

Ak hľadáte vysokorýchlostnú pamäťovú kartu pre váš digitálny fotoaparát alebo kameru, potom tento kúsok od spoločnosti Sony určite stojí za zváženie. Disponuje totiž vysokými prenosovými rýchlosťami, odolným telom, veľkou kapacitou a v neposlednom rade aj výborným File Rescue softvérom.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchlosť čítania až 95 MB/s
  • Softvér File Rescue pre obnovu dát
  • Odolnosť proti vode, röntgenovému žiareniu, nárazom a vysokým teplotám

Nekompromisná rýchlosť, vysoká kapacita a skvelá spoľahlivosť

Už nemusíte čakať dlhú dobu pri prenášaní súborov z karty do počítača a späť. Vďaka rýchlosti čítania až 90 MB/s budú vaše dáta presunuté behom pár chvíľ. Dokonalú spoľahlivosť a výdrž aj pri intenzívnom používaní umožňuje odolné spracovanie, ktoré je odolné aj proti röntgenovému žiareniu, vode, teplote a nárazom.

File Rescue softvér

Majitelia pamäťovej karty od Sony si môžu zdarma stiahnuť program File Rescue. Jedná sa o veľmi výkonný nástroj pre obnovu poškodených alebo stratených dát. Vďaka jednoduchému ovládaniu a výbornej prehľadnosti je vhodný pre každého. Podporuje tiež video vo formáte XAVC S a rozlíšenie 4K.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I, U3

Vlastnosti

Odolná proti Teplu, Vode
Kód:  DU251b1
Produktové číslo:  SF16UZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19