Obnoviť stránku

Sony PXW-Z100 Profi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PXW-Z100 Profi

Rad profesionálnych kamier od Sony sa rozrástol o nový ľahký kompaktný model PXW-Z100 Profi s ergonomickým dizajnom pre pohodlné natáčanie. Táto veľkoformátová digitálna filmová kamera vybavená veľkým 1 / 2,3 "CMOS senzorom typu Exmor R so spätným osvietením. Senzor zvláda zaznamenať video v ultra vysokom rozlíšení 4K (3840 × 2160). 

Kľúčové vlastnosti

  • kamera natáča v rozlíšení 4K (3840 × 2160)
  • natočené video sa ukladá na karty SD / SDHC / SDXC, ale aj na karty XQD
  • 1/2,3" CMOS senzor Exmor R so spätným osvietením zabezpečí kvalitný obraz aj za zhoršených podmienok
  • kamera sníma rýchlosťou až 60 snímok za sekundu v 4K
  • integrovaný objektív ponúkne 20 × priblíženie
  • kamera disponuje NFC a Wi-Fi pripojením

Špičkový senzor

Na veľkosti rozhodne záleží. A platí to aj pre senzor tejto kamery značky Sony. Tá disponuje veľkým 1/2,3" CMOS senzorom typu Exmor R so spätným osvietením, čo rádovo zlepšuje citlivosť snímača. Snímač bol vyvinutý práve pre profesionálne využitie a dokáže vykúzliť dokonale krásny bokeh, ktorý zvýrazní zaznamenávaný objekt. Spolu s tým prináša tento senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, takže sa môžete tešiť na špičkové zábery aj za zhoršených svetelných podmienok s minimom šumu. 

Vždy kvalitné video

Dokumentárne programy, filmy, televízne reklamy a oveľa viac zvládnete natočiť s touto profesionálnej kamerou značky Sony. Kamera využívá záznamový formát Sony XAVC. Kompresia MPEG-4 AVC / H.264 je použitá pre záznam HD (1920x1080), QFHD (3840 × 2016) a 4K (4096 × 2160) videa. Záznamy vo 4K je možné natočiť so snímkovou frekvenciou 50p alebo 60p. Video môže byť simultánne alebo kontinuálne zaznamenávané na dve karty SD / SDHC / SDXC (pre AVCHD) prípadne na karty XQD (pre XAVC), pre ktoré sa v kamere nachádzajú dva sloty. Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj na nepredstaviteľná miesta a natáčať zo všemožných uhlov, čo vám umožní natáčanie z ruky. Hľadáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hľadáčik nebude postačovať, možno použiť aj 3,5" displej.

Kvalitný objektív pre skutočné filmovanie

Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi umožní bezdrôtové prenášanie videí do inteligentných zariadení, na sociálne siete alebo nahrávanie do cloudov. Okrem nahrávania natočeného záznamu možno cez chytré zariadení prostredníctvom Wi-Fi diaľkovo ovládať ostrenie, zoom, clonu a spustenie či pozastavenie záznamu. Kamera je vybavená objektívom G Lens so širokým uhlom záberu 30 mm v režime 4K alebo 31,5 mm v rozlíšení 4K a Full HD, s ktorým s môžete pustiť do naozajstného filmovania. Motorový 20× zoom, ktorým objektív disponuje, prináša presnosť a kvalitu, ktorú vyžadujú formáty 4K. 

 
Kód:  OT173k
Produktové číslo:  PXWZ100/C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14