Obnoviť stránku

Sony PXW-X70/4K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PXW-X70/4K

Rad profesionálnych kamier od Sony sa rozrástol o nový ľahký kompaktný model PXW-X70 s ergonomickým dizajnom pre pohodlné natáčanie. Táto veľkoformátová digitálna filmová kamera vybavená veľkým 1" CMOS snímačom zvláda zaznamenať video v ultra vysokom rozlíšení 4K. Senzor minimalizuje pohybové artefakty a tzv. moaré. Obraz sa tak stáva jasnejší, s vysokým rozlíšením, malou hĺbkou ostrosti a s prirodzeným podaním farieb. Táto verzia má updatnutý firmware s licenčným kľúčom, vďaka čomu vie XAVC HD, AVCHD a DV s pokročilými sieťovými funkciami ako je streamovanie QoS v režime sieťového klienta a priame streamovanie Ustream.

Kľúčové vlastnosti

  • Kamera natáča v rozlíšení 4K (3 840 × 2 160)
  • Veľký 1" CMOS senzor zabezpečí kvalitný obraz aj za zhoršených podmienok
  • Pri natáčaní do UHD (3 840 × 2 160) je možné natáčať až rýchlosťou 30 fps
  • Natočené video sa ukladá na karty SD/SDHC/SDXC
  • Kvalitný objektív Carl Zeiss ponúkne 12× priblíženie
  • Hľadáčik a výklopné LCD
  • Kamera disponuje NFC a WiFi pripojením

Špičkový senzor

Na veľkosti rozhodne záleží. A platí to aj pre senzor tejto kamery značky Sony. Tá totiž disponuje veľkým 1" CMOS senzorom, ktorý bol vyvinutý práve na profesionálne využitie. Senzor dokáže vykúzliť dokonale krásny bokeh, ktorý zvýrazní zaznamenávaný objekt. Spolu s tým prináša tento senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, takže sa môžete tešiť na špičkové zábery aj za zhoršených svetelných podmienok s minimom šumu. 

Natáčajte vo všetkých podmienkach

Dokumentárne programy, filmy, televízne reklamy a oveľa viac zvládnete natočiť s touto profesionálnou kamerou značky Sony. Videozáznamy natáča kamera v kodeku AVCHD a XAVC Long pri rýchlosti snímania až 50 Mbps vo Full HD rozlíšení. Pri natáčaní do UHD rozlíšenia je možné natáčať až rýchlosťou 30 fps. Video môže byť simultánne alebo kontinuálne zaznamenávané na dve karty SD/SDHC/SDXC, pre ktoré sa v kamere nachádzajú dva sloty. Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj na nepredstaviteľné miesta a natáčať zo všemožných uhlov, čo vám umožní natáčanie z ruky. Hľadáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hľadáčik nebude stačiť, možno použiť aj 3,5" displej.

Kvalitný objektív pre skutočné filmovanie

Bezdrôtové pripojenie WiFi umožní prenášanie videí do inteligentných zariadení, na sociálne siete alebo nahrávanie do cloudov. Okrem nahrávania natočeného záznamu možno cez inteligentné zariadenia prostredníctvom WiFi diaľkovo ovládať ostrenie, zoom, clonu a spustenie či pozastavenie záznamu. Využiť tiež môžete bezdrôtové pripojenie NFC. Kamera je vybavená kvalitným objektívom Carl Zeiss Vario Sonnar T s 12× optickým zoomom, s ktorým sa môžete pustiť do naozajstného filmovania. Motorový zoom, ktorým objektív disponuje, prináša presnosť a kvalitu, ktorú vyžadujú formáty 4K. 

 

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Veľkosť snímača 1"
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 14,2 Mpx
Optický zoom 12 ×
Uhlopriečka displeja 3,5 "

Typ a funkcie

Typ Profesionálny
Funkcie Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Akumulátorové napájanie

Parametre videa

Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Výstupy

Audio/Video HDMI, Externý mikrofón
Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,07 cm
Výška 10,35 cm
Hĺbka 27,43 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  OT173e1
Produktové číslo:  PXWX70/4K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09