Obnoviť stránku

Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed

4,7 96 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed

Hranie doma aj na cestách

Špičkové bezdrôtové slúchadlá s uzavretou konštrukciou pre užívanie si precízne servírovaného zvuku bez rušenia. Perfektne sa hodia pre herné konzoly od Sony – dizajnovo ladia s konzolami PS3 a PS4, a vďaka sklopnej konštrukcii a batérii s výdržou 8 hodín súvhodné aj k mobilnému PS Vita. Rrovnako sa však osvedčia aj na ušiach počítačových hráčov. Vychutnávajte si bohatý, dynamický zvuk a zistite, ako veľmi vás hry dokážu pohltiť svojou atmosférou. Na konzolách PS3 či PS4 sa navyše pýšia zvukom 7.1 Virtual Surround Sound pre ľahšie objavenie nepriateľov po sluchu.

Na dohováranie aj počúvanie hudby

Slúchadlá sú vhodné aj na chatovanie a dohováranie pri zápasoch. Interný mikrofón citlivo zachytí čistý zvuk a spolu s funkciou potlačenia hluku vám bude rozumieť každé slovo. Slúchadlá majú prednastavené režimy pre optimalizovaný zvuk pri hrách, filmoch aj hudbe. Ďalšie zvukové režimy sú k dispozícii v aplikácii pre správu slúchadiel pre systémy PS3 a PS4 (v obchode PlayStation Store).

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  MSX023c
Produktové číslo:  PS719281788
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04