Obnoviť stránku

Sony PS4 Platinum Wireless Headset

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Platinum Wireless Headset

Vynikajúce slúchadlá pre všetkých náruživých hráčov hier, milovníkov dobrej hudby alebo filmových trhákov. Tieto štýlové slúchadlá Sony PS4 Platinum Wireless Headset sú schopné uspokojiť aj toho najnáročnejšieho používateľa a renesančného človeka, ktorý sa zaujíma o viac ako jeden druh trávenia voľného času.

Slúchadlá Sony PS4 Platinum Wireless Headset pre náročných

  • Ohromujúce dizajnové spracovanie
  • Režim 3D Audio pre presný zvuk z každého smeru
  • Veľmi príjemné nosenie aj počas dlhšej doby
  • Veľké 50 mm reproduktory s čistým a komplexným zvukom
  • Integrovaný mikrofón s redukciou šumu
  • 3,5 mm jack pre použitie s PlayStation VR a mobilnými zariadeniami
  • Možnosť zvoliť si ten správny mód posluchu
  • Až 8 hodín audio zážitku na jedno nabitie
  • Štýlový sklopný dizajn

Počúvanie ako z iného sveta

Vďaka technológii Virtual Surround Sound 7.1 vám bude poskytnutý dokonalý a čistý zvuk. Slúchadlá vedia vymodelovať neopísateľnú zvukovú kulisu pri počúvaní hudby plnej dunivých basov, omračujúcich výšok a prekrásnych stredov. Pri sledovaní filmov a hraní hier sa budete cítiť ako priamo v strede diania. Vybuchujúce granáty, svištiace guľky alebo šepot nepriateľa vás ohromí a znásobí tak herný alebo filmový zážitok. V aplikácii Headset App si môžete stiahnuť rôzne herné alebo posluchové módy, ktoré vám sprostredkujú vybrúsený zvuk.

Vďaka integrovanému mikrofónu s redukciou okolitého šumu bude komunikácia so spoluhráčmi ľahká a vy budete o krôčik pred nepriateľom. Slúchadlá Sony sa však dajú použiť aj pri chatovaní na Skype alebo v iných aplikáciách.

Headset, ktorý vás ohromí

Tieto slúchadlá boli vyrobené pre dlhé a príjemné nosenie. Uzavreté mušle s vnútornou stielkou budú príjemne láskať vaše uši. Plastový most komfortne pripevní zariadenie na vašu hlavu a vy takmer neucítite, že ich vôbec nosíte. Slúchadlá vám môžu na jedno nabitie ponúknuť až 8 hodín audio zážitku. Na obrazovke konzoly si môžete overiť stav nabitia a silu hlasitosti. Príjemná je určite tiež možnosť prepínať medzi režimom pre hranie, film alebo počúvanie hudby. Produkt je kompatibilný s PlayStation 4, PlayStation 3 alebo prenosným PlayStation Vita.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1
Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4
Kód:  MSX023h
Produktové číslo:  PS719812753
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01