Obnoviť stránku

Sony PS4 Gold Wireless Headset

4,7 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Gold Wireless Headset

Na trh práve prichádzajú vynikajúce slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset pre všetkých náruživých hráčov hier, milovníkov dobrej hudby alebo filmových trhákov. Tieto štýlové slúchadlá sú schopné uspokojiť aj toho najnáročnejšieho používateľa a renesančného človeka, ktorý sa zaujíma o viac ako jeden druh trávenia voľného času.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony PS4 Gold Wireless Headset

  • Ohromujúce dizajnové spracovanie
  • Príjemné nosenie aj dlhšiu dobu
  • Integrovaný mikrofón s redukciou šumu
  • Vynikajúci zvuk vás odzbrojí
  • Možnosť zvoliť si ten správny mód posluchu
  • Až 8 hodín audio zážitku na jedno nabitie

Počúvanie ako z iného sveta

Vďaka technológii Virtual Surround Sound 7.1 poskytnú dokonalý a čistý zvuk. Slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset vedia vymodelovať neopísateľnú zvukovú kulisu pri počúvaní hudby plnej dunivých basov, omračujúcich výšok a prekrásnych stredov. Pri sledovaní filmov a hraní hier sa budete cítiť ako priamo v strede diania. Vybuchujúce granáty, svištiace guľky alebo šepot nepriateľa vás ohromí a znásobí tak herný alebo filmový zážitok. V aplikácii Headset App si môžete stiahnuť rôzne herné alebo posluchové módy, ktoré vám sprostredkujú vybrúsený zvuk.

S integrovaným mikrofónom s redukciou okolitého šumu bude komunikácia so spoluhráčmi ľahká a vy budete o krôčik pred nepriateľom. Slúchadlá sa však dajú použiť aj pri chatovaní na Skype alebo v iných aplikáciách.

Herné slúchadlá, ktoré vás ohromia

Herné slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset boli vyrobené pre dlhé a príjemné nosenie. Uzavreté mušle s vnútornou stielkou budú príjemne láskať vaše uši. Plastový most komfortne pripevní zariadenie na vašu hlavu a vy takmer neucítite, že ich vôbec nosíte. Slúchadlá vám môžu na jedno nabitie ponúknuť až 8 hodín audio zážitku. Na obrazovke konzoly si môžete overiť stav nabitia a silu hlasitosti. Príjemná je určite aj možnosť prepínať medzi režimom pre hranie, film alebo počúvanie hudby. Produkt je kompatibilný s PlayStation 4, PlayStation 3 alebo prenosným PlayStation Vita. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Rádiofrekvenčné

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1

Charakteristika mikrofónu

Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Hmotnosť

Hmotnosť 230 g

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4
Kód:  MSX023j
Produktové číslo:  PS719455165
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18