Obnoviť stránku

Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset – 500M Limited Edition

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Gold/Navy Blue Wireless Headset – 500M Limited Edition

Na trh práve prichádzajú vynikajúce slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset v limitovanej sérii 500 Milion Edition pre všetkých náruživých hráčov hier, milovníkov dobrej hudby alebo filmových trhákov. Tieto štýlové slúchadlá čiernej farby sú schopné uspokojiť aj toho najnáročnejšieho používateľa a renesančného človeka, ktorý sa zaujíma o viac ako jeden druh trávenia voľného času.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony PS4 Gold Wireless Headset 500 Milion Edition

  • Ohromujúce dizajnové spracovanie
  • Príjemné nosenie i po dlhšiu dobu
  • Integrovaný mikrofón s redukciou šumu
  • Vynikajúci zvuk vás odzbrojí
  • Možnosť zvoliť si ten správny mód posluchu
  • Až 8 hodín audio zážitku na jedno nabitie

Počúvanie ako z iného sveta

Vďaka technológii Virtual Surround Sound 7.1 vám bude poskytnutý dokonalý a čistý zvuk. Slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset vedia vymodelovať neopísateľnú zvukovú kulisu pri počúvaní hudby plnej dunivých basov, omračujúcich výšok a prekrásnych stredov. Pri sledovaní filmov a hraní hier sa budete cítiť ako priamo v strede diania. Vybuchujúce granáty, svištiace guľky alebo šepot nepriateľa vás ohromí a znásobí tak herný zážitok alebo filmový zážitok. V aplikácii Headset App si môžete stiahnuť rôzne herné alebo posluchové módy, ktoré vám sprostredkujú vybrúsený zvuk.

Vďaka integrovanému mikrofónu s redukciou okolitého šumu bude komunikácia so spoluhráčmi ľahká a vy budete o krôčik pred nepriateľom. Slúchadlá sa však dajú použiť aj pri chatovaní na Skype alebo v iných aplikáciách.

Herné slúchadlá, ktoré vás ohroma

Herné slúchadlá Sony PS4 Gold Wireless Headset 500 Milion Edition boli vyrobené pre dlhé a príjemné nosenie. Uzavreté mušle s vnútornou stielkou budú príjemne láskať vaše uši. Plastový most komfortne pripevní zariadenie na vašu hlavu a vy takmer neucítite, že ich vôbec nosíte. Slúchadlá vám môžu na jedno nabitie ponúknuť až 8 hodín audio zážitku. Na obrazovke konzoly si môžete overiť stav nabitia a silu hlasitosti. Príjemná je určite tiež možnosť prepínať medzi režimom pre hranie, film alebo počúvanie hudby. Produkt je kompatibilný s PlayStation 4, PlayStation 3 alebo prenosným PlayStation Vita.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4
Kód:  MSX023j1
Produktové číslo:  PS719404576
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14