Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue

4,9 1 190 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Wave Blue

Gamepad Dualshock 4 V2

Dualshock 4 V2 je moderná verzia ovládača ku konzole Sony PlayStation 4. Medzi jeho kľúčové vlastnosti patria odolné materiály, vylepšený touchpad, tlačidlo „share” či bezchybná ergonómia.


Sony Dualshock 4 V2 Wave Blue

Unikátne možnosti ovládania

Doprajte si jedinečné možnosti ovládania, ktoré Dualshock 4 V2 ponúka. Gyroskop a akcelerometer dokážu presne snímať polohu ovládača a spoločne s touchpadom predstavujú revolúciu v ovládaní hernej konzoly PlayStation 4. Nechýba ani vierohodná spätná väzba, o ktorú sa starajú rôzne intenzívne vibrácie. K tomu všetkému ovládač disponuje ešte vstavaným reproduktorom a univerzálnou svetelnou linkou.


Dualshock 4 V2 je ovládač najvyššej kvality

Originálny ovládač Dualshock 4 V2 ku konzole Sony PlayStation 4 je produkt prvotriednej kvality. Svedčia o tom kvalitné materiály, ktoré odolajú nečistotám aj hrubému zaobchádzaniu, a prepracovaná ergonómia páčok, tlačidiel i celého ovládača. Keďže je gamepad bezdrôtový, dlhú výdrž zaisťuje vstavaná batéria. Tú je možné ľahko dobiť aj počas hrania, a to cez zakomponovaný micro USB konektor.

Sony Dualshock 4 V2 Wave Blue

Sony Dualshock 4 V2 Wave Blue

Šírte zážitky jediným stlačením

Ovládač Sony Dualshock 4 disponuje špeciálnym tlačidlom „share”, ktoré vám umožní vytvárať snímky a videá z hier a zároveň sa s nimi podeliť aj s priateľmi. Na gamepade sa nachádza aj 3,5 mm audio jack, do ktorého môžete priamo pripojiť slúchadlá a úplne sa tak odpútať od drôtového pripojenia ku konzole PlayStation 4.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Platforma

Platforma PS4

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači)

Pripojenie

Typ pripojenia Bezdrôtové
Rozhraní USB, Bluetooth

Rozmery

Šírka 110 mm
Výška 30 mm
Hĺbka 40 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie, Podsvietenie, Analógové páčky, Reproduktor
Počet tlačidiel 10 ×

Batéria

Batérie Integrovaná

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  MSX021s
Produktové číslo:  PS719893950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13