Obnoviť stránku

Sony PS4 DualShock 4 (Crystal)

4,0 1 hodnotení

Sony PS4 DualShock 4 (Crystal)

Nechajte sa vtiahnuť priamo do hernej vravy a kraľujte bojiskám s ovládačom pre konzolu Playstation 4. Užite si ten najlepší herný zážitok a nechajte sa unášať ľahkosťou ovládania vašej postavy. Dokonalý dizajn a vylepšené vlastnosti vytvoria brilantné herné podmienky aj pre toho najnáročnejšieho hráča.

Kľúčové vlastnosti

  • Neprekonateľný priehľadný dizajn ovládača
  • Veľmi citlivý senzor sníma každý pohyb
  • Dotykový panel pre interaktívne ovládanie
  • Oveľa silnejšie vibrácie
  • Multimediálne tlačidlo pre delenie sa o úspechy s priateľmi

O ďalší krok vpred

Spolu s novou hernou konzolou Playstation 4 naskočil do herného sveta tento prvotriedny herný ovládač od spoločnosti Sony. Vďaka mimoriadne citlivému 6-osému senzoru bude vaša postava okamžite reagovať na každý váš pohyb páčkou. Posilnené vibrácie vás nechajú sa ponoriť ešte hlbšie do hry. Dotykový panel vám umožní gestikulovať v priebehu hry alebo rýchlo kresliť všetky možné schémy podľa vašej potreby.

So 4-farebnou svetelnou lištou s istotou spoznáte, ktorému hráču ovládač patrí. Toto svetelné označenie vám bude tiež s istotou odovzdávať niektoré herné informácie. Pomocou tlačidla SHARE budete schopní sa okamžite podeliť o herné výkony priamo na sociálnej sieti a chváliť sa priateľom dosiahnutými výsledkami.

Farba:
transparentná

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  MSX021j
Produktové číslo:  PS719801351
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04