Obnoviť stránku

Sony Playstation TV

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation TV

Viac než televízia

Prostredníctvom PlayStation TV môžete streamovať hry určené pre herné konzoly PS4 do vášho televízora. Pri kúpe Sony PlayStation TV získate digitálny kupón na stiahnutie troch hier pre systém PS Vita. Systém PlayStation TV sa veľmi ľahko a rýchlo prepojí s vaším televízorom prostredníctvom portu HDMI. Výsledkom je kvalitný obraz v tej najvyššej kvalite.

Sony Playstation TV
Sony Playstation TV

Hranie, ktoré nekončí

Sony PlayStation TV ponúka funkciu Remote Play, vďaka ktorej nebudete viazaní iba jedným televízorom. Keď bude niekto používať hlavný televízor, môžete jednoducho streamovať hry pre systém PS4 na iný televízor v domácnosti. Jednoducho pripojíte systém k televízoru, vezmete bezdrôtový ovládač DUALSHOCK 4 a pokračujete v hraní.

Sony Playstation TV
Sony Playstation TV
Sony Playstation TV

Filmy a hry na akomkoľvek televízore

Prostredníctvom obchodu PlayStation Store si môžete kúpiť, požičať alebo streamovať filmy, televízne show a hudbu. Tento obsah môžete ľahko sledovať na akomkoľvek televízore. Toto riešenie je ideálne v situáciách, kedy sa nemôžete dohodnúť, čo budete sledovať. Vychutnať si tiež môžete dlhý zoznam úspešných titulov a nadčasových klasík, vrátane hier pre systémy PlayStation Vita a PSP, ale aj klasické hry PlayStation pre systém PS one.

Obsah balenia:
Playstation TV
Napájací adaptér
HDMI kábel
Užívateľská príručka
Kupón na stiahnutie 3 hier 

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PlayStation 4
Kód:  MSX001k
Produktové číslo:  PS719818137
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08