Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PlayStation 4 Pro 1 TB – Glacier White

4,9 70 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 4 Pro 1 TB – Glacier White

Až 2× výkonnejší PlayStation 4 Pro s ohromujúcim obrazom až vo 4K

Limitovaná edícia v Glacier White vyhotovení (ľadovo biela). 

Služba pro majitele PS4
 

PlayStation Plus

V službe PS Plus prístupnej zo systému PS4 nájdeš najnovšie správy, zľavy a svoju zbierku hier služby PS Plus. Teraz máš navyše 10 GB v online úložisku na uloženie progresu hier pre systém PS4 Pro.

Aplikace pro chytré zařízení
 

PlayStation App

Nakupuj hry kdekoľvek práve si a nechaj svoj systém PS4 Pro, aby ti ich doma stiahol. Sleduj, čo práve hrajú tvoji priatelia. A hlavne – použi svoje mobilné zariadenie ako druhú obrazovku.

Streamování her
 

Jednoduché zdieľanie

Streamuj naživo svoje hranie na systéme PS4 Pro priamo na YouTube či nahrávaj videoklipy na Twitter jediným stlačením tlačidla SHARE na ovládači.

Nově i v 1080p
 

1 080 p Share Play

Pozvi kamarátov na nové dobrodružstvo, vyzvi ich na multiplayerový súboj alebo ich nechaj prevziať kontrolu a hrať za teba, aj keď nevlastnia samotnú hru.

V 1080p
 

1 080 p Remote Play

Už nemusíš byť prilepený na televíznej obrazovke, streamuj hry prostredníctvom domácej bezdrôtovej siete na PC aj Mac, systému PS Vita alebo zariadením Sony Xperia.

5GHz
 

Pokročilá WiFi

Systém PlayStation 4 Pro prakticky neustále využíva pripojenie k internetu. Pre maximálnu stabilitu bezdrôtového pripojenia je možné po novom využívať aj 5 GHz štandardu.

PlayStation 4 Pro

Najpredávanejšia konzola na svete teraz prichádza v ešte vybavenejšom podaní, ktoré ponúkne až dvojnásobný grafický výkon oproti obyčajnému modelu.

Exkluzívny hardvér

PlayStation 4 Pro má vo svojej výbave novú grafickú kartu založenú na architektúre AMD Polaris + rýchlejší procesor. Vďaka tomu dôjde aj na zážitky vo 4K rozlíšení, HDR spracovanie obrazu aj vylepšené VR hry.

Vyšší stupeň detailov

Nové hry budú počítať s výrazne vyšším výkonom konzoly, a tak ponúknu impozantnú grafiku. Zmena však prebehne aj u už vydaných titulov. Pokročilých grafických efektov sa tak dočká Deus Ex: Mankind Divided , Uncharted 4 a rad iných hier.


Ovládač DualShock 4

Bezdrôtový ovládač DualShock 4 sa môže pochváliť novým vzhľadom a vyhotovením vrátane viditeľnejšej a farebnejšej svetelnej lišty. Vďaka precíznemu spracovaniu máš teraz ešte väčšie šance predviesť svoj talent. Ide o najviac ergonomický a intuitívny ovládač PlayStation, aký bol kedy stvorený.

DualShock 4

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Najlepšie hry nájdeš na PlayStation platforme

Vďaka vylepšenému hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám, je Sony PlayStation 4 Pro tou najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes. Nechýba ani celý rad jedinečných titulov vrátane osvedčenej série UnchartedThe Last GuardianGran Turismo a mnohých ďalších.

Úplne nová úroveň zábavy

Stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4 Pro, môžeš ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.

PS4 VR
 
 

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PlayStation 4

Vstupy a výstupy

Pripojenie 3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT)

Kapacita

Veľkosť úložiska 1 024 GB
Typ úložiska HDD

Vlastnosti

Typ konzoly K TV
Podpora hrania v 4K Dynamické 4K

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Blu-ray

Verzia

Verzia PS4 Pro

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Herný ovládač 1 ks, Kábel HDMI, Kábel USB, Nabíjací adaptér, Slúchadlá
Variant balenia Bez hry (biela)

Farba

Farba Biela

Lokalizácia

Lokalizované menu CZ, HU
Kód:  MSX001NEO5
Produktové číslo:  PS719790914
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03