Obnoviť stránku

SONY Optiarc BD-5730S černá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SONY Optiarc BD-5730S černá

Výtečná slim mechanika značky Sony na čítanie aj zapisovanie BluRay diskov s čelom v čiernom prevedení pre notebooky.Mechaniku možno teda skvele využiť na prehrávanie video titulov vo vysokom rozlíšení uložených na BluRay diskoch alebo pre veľkoobjemové zálohovanie dát.Technológia BluRay je nástupcom DVD a CD diskov, jedná sa o tretiu generáciu optických médií.Okrem čítania BluRay disků si mechanika bez problémov poradí aj so staršími DVD a CD médiami.Navyše umožňuje na tieto staršie typy médií zaznamenávať dáta rýchlosťou až 8x v prípade použitia DVD ± R a na klasická CD-R rýchlosťou až 24x.O vyťažený chod sa postará vyrovnávaciu pamäť o veľkosti 4,5 MB.Mechanika je dodávaná samostatne v bulk balení.

Parametre a špecifikácie:

Podporované formáty diskov:
Zápis:BD-R, BD-R DL BD-RE (SL/DL), DVD + /-RW, DVD + /-R, CD-R, CD-RW, DVD-RAM
Čítanie:BD-R (SL), BD-R (DL), BD-RE (SL), BD-RE (DL), BD-ROM (SL), BD-ROM (DL), DVD ± R, DVD ± RW, DVD ± R DL, DVD-RAM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, Audio CD, Video CD, Photo CD, CD-I FMV, CD-Extra, CD -TEXT

Rýchlosť zápisu:
BD-R 6x
BD-R DL 4x
BD-RE 2x
DVD-RAM 5x
DVD ± R DL 4x
DVD ± R 8x
DVD + RW 8x
DVD-RW 6x
CD-R 24x
CD-RW 16x

Rýchlosť čítania:
DVD 8x
CD 24x

Vyrovnávacia pamäť:
4,5 MB

Prístupové doby:
CD:150 ms
DVD:180 ms
BD:230 ms

Rozhranie:
Serial ATA

Rozmery:
128 x 126,1 x 12,7 mm

Hmotnosť:

Kód:  GM866
Produktové číslo:  BD-5730S-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19