Obnoviť stránku

SONY Optiarc AD-7670S černá

Príslušenstvo k tovaru

SONY Optiarc AD-7670S černá

left "> Elegantné interné Slot-In DVD napaľovačka v tenkom čiernom SLIM prevedení.Mechanika je určená do notebooků a kompaktních PC.Podporuje klasické formáty DVD ± R i DVD ± RW a navyše dokáže zapisovať aj na dvojvrstvové médiá oboch typov.Pre častý prepis dát alebo zálohovanie dôležitých dát je pripravená podpora formátu DVD-RAM.Zariadenie disponuje pokročilým systémom pre zníženie hlučnosti aj vibrácií a samozrejmosťou je ochranná technológia proti podtečení bufferu pri zápise.Vypalovačka je vybavená vyrovnávací pamäťou o veľkosti 2 MB.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
8x DVD ± R, 6x DVD ± RW, 6x DVD ± R DL
5x DVD-RAM
24x CD-R, 24x CD-RW

Rýchlosť čítania:
8x DVD-ROM
24x CD-ROM

Přístupová doba:
DVD:180 ms
CD:150 ms

Rozhranie:
SATA

Kompatibilita médií:
DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL, DVD-RAM, DVD + R, DVD + R9, DVD + RW, DVD + R DL, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-Audio, CD-Extra, CD-Text, CD-I Ready, CD-Bridge, Photo-CD, Video-CD, Hybrid-CD

Metódy zápisu:
DAO (disc at once)
SAO (session at once)
TAO (track at once)
Multisession

Vyrovnávacia pamäť:
2 MB

Rozmery:
128 x 12.7 x 129mm

Hmotnosť:
160 g

Dôležité upozornenie:
Pred zakúpením mechaniky odporúčame priniesť Váš notebook do našeho skladu na výdej zboží a nechat mechaniku otestovat.Vzhľadom na možné nekompatibilite predídete zbytočnému vrátenia tovaru.Kvôli celkovému množstvu ponúkaných notebooků i mechanik nejsme schopni garantovat funkčnost bez riadneho otestování.Služba "montáž/testování" je spoplatnená.
Kód:  GM839g
Produktové číslo:  AD-7670S-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11