Obnoviť stránku

Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér

4,8 19 hodnotení

Sony microSDHC 16 GB Class 10 UHS–I + SD adaptér

Spoľahlivá pamäťová karta Sony microSDHC 16GB dodávaná s adaptérom v štandardnej veľkosti SD. Vďaka zaradeniu do triedy Class 10 dosahuje solídne prenosové rýchlosti a je možné ju využiť aj pre kvalitné fotografovanie či natáčanie. Kartu je možné používať pre zálohovanie či prenášanie dát medzi počítačmi namiesto flashdisku či dnes už zastaraných diskiet. Karta je vhodná aj pre využitie v príslušných multimediálnych prehrávačoch, tabletoch aj mobilných telefónoch, kde uvítate rýchlosť čítania až 90 MB/s pri podpore UHS–I. Svojou kapacitou je karta vhodná pre uloženie veľkého množstva fotografií, videa, hudby, ale aj iných súborov. Súčasťou je možnosť stiahnutia aplikácie File Rescue na obnovu dát.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 16 GB
  • Užite si rýchlosť čítania až 90 MB/s
  • Ideálne pre záznam videa vo vysokom rozlíšení
  • Spolupracuje so softvérom File Rescue na záchranu poškodených súborov
  • Vysoká spoľahlivosť
  • Odolná voči röntgenovému žiareniu, nárazom a vysokým teplotám

File Rescue

Niekedy sa niečo pokazí a dáta, či už sú to fotografie, alebo súbory, sa pokazia alebo stratia. Softvér File Rescue je výkonný nástroj pre obnovu poškodených alebo stratených dát a vďaka jednoduchému ovládaniu je vhodný pre každého. Podporuje tiež video vo formáte XAVC S a rozlíšenie 4K.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10
UHS Class UHS-I, U1

Vlastnosti

Vybavenie Adaptér na klasickú SD
Odolná proti Teplu
Kód:  DU242a3
Produktové číslo:  SR16UYA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18