Obnoviť stránku

Sony MHC-V7D KIRIN

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MHC-V7D KIRIN

S bezdrôtovým reproduktorom zvládnete akýkoľvek večierok.Je jedno, ak to bude rozbehnutá párty, skvelé stretnutie s priateľmi alebo o niečo pokojnejšie spoločné sledovanie futbalu či DVD. Inžinieri firmy Sony túto vecičku doslova nadupali zvukárskými technológiami. Nielen, že vás basy úplne rozochvejú, ale zároveň si vychutnáte aj výšky a stredy vďaka trojpásmovému systému reproduktorov. Dvaja z nich smerujú von a naklonené stredové rozširujú zvukovú oblasť tak, že ozvučíte aj celú záhradu.

Technológiou DSEE si vylepšíte kvalitu nahrávok, ktoré sa vyzrážali pri kompresii. Stiahnite si aplikáciu Fiestable na smartphone a môžete s jeho pomocou ovládať celý prístroj bezdrôtovo. Pomôže aj technológia NFC, s ktorou sa jedným dotykom pripojíte cez Bluetooth®. Ohúrte tiež publikum DJefektami alebo usporiadajte súťaž v speve. Funkcia Karaoke PON dokáže stlmiť nahratý hlas v pesničke, takže vy potom môžete spievať rovno s kapelou. Alebo si môžete vychutnať pocit, že ste priamo na športovom zápase, ak si stiahnete zvuk komentára.

Za všetky nevymenované funkcie je ešte dobré spomenúť aspoň unikátny režim ClearAudio +, pomocou ktorého docielite čistého a vysoko kvalitného zvuku, nech už počúvate čokoľvek.

Kód:  GS475x3
Produktové číslo:  MHCV7D.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17