Obnoviť stránku

Sony MHC-V77DW

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Sony MHC-V77DW

Rozbehnite párty s výkonným systémom typu "Všetko v jednom". Atmosféru rozprúdi osvetlenie, ktoré pulzuje podľa práve prehrávanej hudby. Všetko môžete ľahko ovládať svojím šikovným telefónom pomocou aplikácií SongPal alebo Fiestable. Nekonečnú zásobu hudby vám poskytnú funkcie Spotify Connect a zabudovaný Chromecast.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonné hudobné zariadenia typu všetko v jednom
  • Streamovanie hudby cez USB, Bluetooth, WiFi a NFC
  • Kvalitné BT streamovanie s kodekom LDAC
  • Podpora počúvania v režime Multi-room
  • Intuitívny kontrolný vodoodolný panel s možnosťou ovládania gestami
  • Podpora Spotify Connect a Google Chromecast
  • 2 vstupy pre mikrofón pre Karaoke party
  • HDMI port na prehrávanie zvuku z televízie
  • Rukoväť a kolieska pre ľahký transport
  • FM tuner a USB port (formáty mp3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC a DSD)

Súťaž v Karaoke

Chcete si užiť poriadnu porciu zábavy pri Karaoke? So systémom MHC-V77DW to nie je žiaden problém! Stačí zapojiť do televízie a pustiť Karaoke DVD alebo nastreamovať Karaoke pieseň napríklad z YouTube. Dvojica vstupov pre mikrofón, možnosť hodnotenia či zvukové a svetelné efekty vám prinesú nezabudnuteľný večer. A ak nie je vaša obľúbená pieseň k dispozícii bez vokálu, môžete využiť funkciu zoslabenia hlasu na CD. 

Výkonný systém ľahko premiestnite

Výrobca tohto hudobného zariadenia typu "všetko v jednom" myslel skutočne na všetko. Mohutný zvuk si tak môžete dopriať naozaj všade, pretože premiestňovanie je vďaka rukoväti a kolieskam naozaj jednoduché. V rozľahlých priestoroch alebo vonku si vychutnáte plný zvuk s režimom Fiesta, ktorý zvýši akustický tlak na maximum. Pri rozbehnutých večierkoch tečú drinky prúdom a občas sa prevráti nejaký tá pohárik. Ani to nie je pre Sony MHC-V77DW problém, pretože ovládací panel je odolný voči postriekaniu tekutinou.

 

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM, AM

Rozmery a hmotnosť

Šírka reproduktorov 340 mm
Výška reproduktorov 924 mm
Hĺbka reproduktorov 378 mm
Hmotnosť 22 kg
Kód:  GS580d5k
Produktové číslo:  MHCV77DW.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01