Obnoviť stránku

Sony MHC-V13, čierny

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
262,90 €

Sony MHC-V13, čierny

Vychutnajte si svoju obľúbenú hudbu, ktorá vyplní každý kúsoček priestoru

Či už si chcete vychutnať doma nezabudnuteľný zážitok z počúvania hudby, alebo chcete dostať maximum z práve prebiehajúcej párty, Bluetooth reproduktor Sony MHC-V13 bude tou pravou voľbou. Okrem prehrávania štandardných formátov sa k nemu môžete pripojiť bezdrôtovo pomocou Bluetooth technológie a streamovať svoje obľúbené skladby z inteligentného telefónu. Ak máte svoje pesničky na flash disku, vďaka USB môžete vsunúť aj toto externé úložisko. Reproduktor Sony vám umožní vypočuť si aj obľúbenú rádiovú stanicu vďaka integrovanému FM tuneru a podpore digitálneho vysielania DAB+. Dôležitým a štýlovým prvkom reproduktora Sony MHC-V13 je viacfarebné podsvietenie, ktoré oživí akúkoľvek akciu. Výškové reproduktory a basový žiarič sa postarajú o kvalitné ozvučenie aj väčšej miestnosti. Audio systém sa pýši aj odolným vyhotovením a integrovanými držadlami, takže ho môžete preniesť kamkoľvek to bude potrebné.

Hlavné prednosti Bluetooth reproduktora Sony MHC-V13

  • Elegantné čierne farebné vyhotovenie
  • FM tuner s podporou DAB+
  • Vychutnajte si lepšiu atmosféru s viacfarebným LED osvetlením
  • Dva výškové reproduktory zaplnia váš priestor zvukom
  • Ovládanie reproduktora cez inteligentnú aplikáciu Sony | Music Center
  • Bezdrôtové Bluetooth pripojenie so stabilným prenosom a nízkou energetickou náročnosťou
  • USB výstup umožní prehrávanie obľúbených playlistov z prenosného úložiska
  • Reproduktor Sony má vstup na mikrofón, takže si môžete vychutnať aj karaoke
  • Zabudované držadlá umožnia jednoduché prenášanie
  • Bluetooth reproduktor Sony MHC-V13 má odolnú konštrukciu s chráničmi rohov

Vyplňte celý priestor zvukom

Aj napriek menším rozmerom má Sony MHC-V13 výkon na rozdávanie. Dva vysoko účinné výškové reproduktory a technológia JET BASS BOOSTER sa postarajú o šírenie zvuku po celom priestore.

Vysoko účinné výškové reproduktory

V prednej časti reproduktora sú výškové reproduktory Horn, ktoré zvyšujú úroveň akustického tlaku smerom nahor. Vďaka tomu sa bude zvuk z reproduktora Sony MHC-V13 šíriť ešte ďalej.

Sony MHC-V13 ponúka naozaj hlboké basy

Bluetooth reproduktor Sony využíva zvukovod s ozvučnicou Bass Reflex, ktorý koncentruje vzduch prúdiaci z basov. Vďaka tomu si vychutnáte čisté a hutné basy, ktoré pocítite na vlastnej koži.

Viacfarebné osvetlenie

Rozprúďte zábavu a zlepšite celkovú atmosféru viacfarebným LED osvetlením. S reproduktorom Sony MHC-V13 si budete pripadať, ako by ste boli v nočnom klube, alebo niekde na festivale.

Oživte svoje akcie pripojením mikrofónu, alebo gitary

Bluetooth reproduktor Sony MHC-V13 môžete využiť na to, aby ste si urobili domáce karaoke a spievali svoje obľúbené hity. Do vstupu na mikrofón je možné zapojiť aj gitaru a celý audiosystém tak využívať ako zosilňovač. U reproduktora Sony MHC-V13 si vyberiete z troch režimov:

  • Clean – krištáľovo čistý zvuk
  • Overdrive – využijete na skreslený zvuk gitary
  • Bass – pre basovú gitaru

Aplikácia Fiestable

Vychutnajte si neošúchanú zábavu pri ovládaní reproduktora Sony cez aplikáciu Fiestable. Na používanie tejto aplikácie musíte mať stiahnutú aplikáciu Sony | Music Center. Potom sa môžete pustiť do ovládania hudby, osvetlenia a využívať rad ďalších funkcií.

Sony MHC-V13

Vytvárajte so svojimi priateľmi playlisty

Cez aplikáciu Fiestable a WiFi pripojenie môžu aj vaši priatelia obohatiť prehrávaný playlist v reproduktore Sony MHC-V13 o svoje obľúbené skladby. Podeľte sa o svoju hudbu s ostatnými a zabávajte sa spolu.

Sony MHC-V13

Usporiadajte súťaž o hviezdu karaoke

Oživte vašu akciu pomocou aplikácie Fiestable a využite funkciu Karaoke Ranking, v ktorej sa rozhodne o najlepšom spevákovi, či speváčke. Ktokoľvek sa dostane do Top 10 získa jedinečnú príležitosť zapísať svoje meno a názov sklady do rebríčka najvyššieho skóre.

Jednoduchá úprava nastavenia cez Sony | Music Center

Využite bezplatnú aplikáciu Sony | Music Center vo svojom smartfóne a vychutnajte si bezdrôtové ovládanie prehrávania hudby. Okrem základov ako je zmena poradia skladieb, či určovanie playlistov budete môcť využiť aj unikátne ekvalizéry.

Bezdrôtové pripojenie umocní párty atmosféru

S bezdrôtovým pripojením získate lepší zvuk a poriadnu svetelnú show. Vďaka funkcii Party Chain môžete k reproduktoru Sony MHC-V13 pripojiť až ďalších 50 kompatibilných reproduktorov. Nielenže synchronizujete prehrávanú hudbu, ale aj svetelné efekty.

Sony MHC-V13

Streamovanie prostredníctvom Bluetooth 4.5

Reproduktor využíva na bezdrôtové pripojenie technológiu Bluetooth, takže už nebudete musieť svoje zariadenie pripájať pomocou káblov. Vychutnajte si pohodlné streamovanie obľúbených piesní so stabilným bezdrôtovým pripojením.

Sony MHC-V13

Synchronizujte reproduktory s funkciou Wireless Party Chain

Ak budete chcieť, môžete spolu cez Bluetooth prepojiť až 50 kompatibilných reproduktorov. Vychutnajte si nevídané ozvučenie a synchronizujte aj svetelné efekty.

Sony MHC-V13

Striedajte sa v ovládaní reproduktora

Vďaka Bluetooth pripojeniu môžete k jednému reproduktoru Sony MHC-V13 pripojiť až tri inteligentné telefóny. S priateľmi sa tak môžete striedať v prehrávaní svojich playlistov.

Sony MHC-V13 podporuje digitálne rádio

Ak si budete chcieť odpočinúť od vašich playlistov a pustiť si obľúbenú rádiovú stanicu, s reproduktorom Sony MHC-V13 to nebude problém. Tuner je kompatibilný s digitálnym vysielacím štandardom DAB+.

Reproduktor s pevnou konštrukciou

Večierky môžu byť divoké. Práve preto má Bluetooth reproduktor Sony MHC-V13 odolné telo z tvrdého plastu a chrániče rohov, takže prežije aj najdivokejšiu akciu.

Reproduktor ľahko prenesiete kamkoľvek to bude potrebné

Bluetooth reproduktor Sony MHC-V13 má zabudované masívne držadlá, vďaka ktorým je možné reproduktor preniesť kamkoľvek budete chcieť.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, AUX, CD
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Podporované kodeky AAC, LDAC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Rádio DAB+
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 33,3 cm
Hĺbka 29,9 cm
Výška 60 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 8,1 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  GS580d4o2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MHCV13.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02