Obnoviť stránku

Sony MHC-GT4D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MHC-GT4D

Mobilný reproduktor ozvučí domáce kino aj večierok

Ozvučí domáce kino aj divoký večierok

Hlavní tahoun večírků
Dokonalý spoločník pre zábavu

Originálny audiosystém Sony disponuje rôznymi dídžejskými efektmi a podsvietením reproduktora. Chcete sa skvele baviť na večierku? Pomocou funkcie karaoke a dvoch vstupov pre mikrofón zažijete s priateľmi hodiny skvelej zábavy. S technológiou S-Force si však dokonale vychutnáte aj filmové soundtracky a videohry vďaka možnosti prepojenia cez HDMI s televízorom. Audiosystém je vybavený kolieskami a vysúvacou rukoväťou pre jednoduché premiestňovanie.

Pôsobivé a robustné basy
Pôsobivé a robustné basy

Pomocou technológie Mega Bass si môžete zvýrazniť zvuk basov, ktorý dokáže rozvibrovať všetko okolo reproduktora. Zosilnením basov sa vytvorí pôsobivejší zvuk. Chcete vytvoriť na párty dokonalú zvukovú kulisu? Pomocou funkcie Party Chain jednoducho prepojíte ďalšie kompatibilné systémy.

DJ efekty a Karaoke mód
Dídžejské efekty a karaoke režim

So zostavou špeciálnych dídžejských efektov môžete ľubovoľne experimentovať a obohatiť tak svoju hudobnú produkciu na večierku. S funkciou karaoke si s priateľmi zasúťažíte o najlepšie zaspievaný song. Pomocou technológie DSEE zase vylepšíte kvalitu komprimovaných hudobných súborov.

Veľmi pestrá konektivita
Konektivita plná možností

Sony MHC-GT4D disponuje širokou škálou rozhraní na čele s USB, HDMI, a dvoma vstupmi na mikrofón. Poslúži vám aj analógový audio výstup a vstup, digitálny audio vstup, kompozitný výstup videa a výstup predného reproduktora. Konektivita je očividne veľmi pestrá.

Variabilné umiestnenie
Variabilné umiestnenie

Technológia S-Force Front Surround napodobňuje spôsob, akým mozog harmonizuje zdroje zvuku na tvorbu správnej hlasitosti, časového oneskorenia a spektra zvukových vĺn. Vďaka tomu si skvele vychutnáte počúvanie hudby a budete si pripadať, akoby vás do seba vťahoval. Audiosystém možno rozložiť do klasickej zostavy domáceho kina s umiestnením reproduktorov na podlahu alebo ho možno zavesiť na stenu.

Výšku systému môžete prispôsobiť v rozsahu od 130 do 160 cm.

Nastavitelná výška

Na komfortné ovládanie je audiosystém vybavený možnosťou ovládania priamo zo smartfónu vďaka aplikáciám SongPal a Fiestable.

SongPal a Fiestable
ŠPECIFIKÁCIA
  • TYP TUNERA FM/AM
  • ROZHRANIE Analógový vstup audia, USB, HDMI, Bluetooth, NFC
  • ŠPECIÁLNE FUNKCIE
    Dídžejské efekty, karaoke, S - Force Front Surround, Songpal
 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth

Rádio

Typ tunera FM

Základné parametre

Výkon 1 200 W
Kód:  GS580d4k
Produktové číslo:  MHCGT4D.CEL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17