Obnoviť stránku

Sony MEX-N5100BT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MEX-N5100BT

Spoločnosť Sony prichádza s produktom, ktorý kombinuje skvelý výkon, moderné technológie, ktoré sú navyše zabalené v slušivom a modernom kabáte. Vďaka vlastnostiam tohto autorádia tak spôsob, ako si užiť vaše obľúbené piesne, posuniete na úplne inú úroveň. Mohutný výhon 4 × 55 W je podporený funkciou Mega Bass, ktorá rozoznie celý váš automobil. Stlačením jediného tlačidla si užite okamžité zosilnenie basov a rytmicky pulzujúce osvetlenie. Využite viac možností rýchleho pripojenia vďaka automatickému párovaniu bluetooth a počúvania jedným dotykom pomocou technológie NFC. O detailné informácie práve hrajúcej skladby sa postará vždy dokonale čitateľný displej. Navyše do interiéru každého vozidla dokonale zapadne, vďaka možnosti zmeny podsvietenie tlačidiel. Nechajte sa uniesť až 35 000 farebnými kombináciami. Tú svoju farbu si zaručene nájdete. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bohatý a pôsobivý zvuk s výstupným výkonom 4 × 55 W
  • Moderný dizajn a novodobé technológie
  • Možnosť ovládania vlastným hlasom pomocou funkcií SongPal a Siri Eyes Free
  • Jednoduchá možnosť pripojenia bluetooth a jednodotyková technológia NFC
  • Technológia Advanced Sound Engine pre lepší zvuk
  • Prehrávanie a nabíjanie smartfónu cez USB
  • Funkcia Mega Bass
  • Odnímateľný predný panel
  • Externý mikrofón

Myslené aj na bezpečnosť

Odnímateľný predný panel zabezpečí zníženie rizika odcudzenia v čase, keď autorádio nebudete používať. Panel si môžete vziať so sebou alebo bezpečne uschovať vo vozidle. S obstaraním tohto autorádia však do rúk dostávate nezameniteľného spoločníka, ktorý bude neoddeliteľnou súčasťou vašich najazdených kilometrov. Spoločnosť Sony preto chcela, aby každá jazda bola nezameniteľná. K dispozícii je tak novodobá technológia Advanced Sound Engine zaisťujúca čistú a výkonnú akustiku, takže počujete presne to, čo máte. Vyberte si, kde chcete počuť zvuk najlepšie. Pozícia poslucháča automaticky upraví zvuk pre ľavé alebo pravé predné sedadlo, pre obe predné sedadlá alebo pre celé vozidlo.

Moderné vychytávky

Užívanie univerzálneho bluetooth vám príjemní aplikácia SongPal. Po pripojení môžete využívať základné funkcie a bezproblémovo pristupovať ku všetkým obľúbeným skladbám, aplikáciám a ďalším funkciám smartfónu. Tiež si rozumie so Siri telefónov iPhone. Ponúkajú sa hlasové príkazy Siri na telefónne hovory, navigáciu, nastavenie upomienok a ďalšie. Dokonca vie prečítať textové správy a bezpečne odpoviete, bez toho aby ste museli telefón vytiahnuť z vrecka.

Doplňujúce informácie:
Rozmery: (Š x V x H)
178 × 50 × 177 mm
Hmotnosť:
1,2 kg

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika CD
Konektory USB, AUX/Line IN

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth, NFC
Vlastnosti Odnímateľný predný panel
Funkcie Podpora Apple zariadení, Bass boost
Podporované formáty MP3

Výkon

Výkon zosilňovača 4×55 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 177 mm
Kód:  JW888i1
Produktové číslo:  MEXN5100BT.EUR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16