Obnoviť stránku

Sony MEX-N4200BT

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MEX-N4200BT

Spoločnosť Sony prichádza s produktom, ktorý kombinuje skvelý výkon a moderné technológie, ktoré sú navyše zabalené vo vkusnom a modernom kabáte. Vďaka vlastnostiam tohto autorádia tak spôsob, ako si užiť vaše obľúbené piesne, posuniete na úplne inú úroveň. Vysoký výkon 4× 55 W je podporený funkciou Extra Bass, ktorá rozozvučí celý váš automobil. Stlačením jediného tlačidla si užite okamžité zosilnenie basov a rytmicky pulzujúce osvetlenie. Využite viac možnosťou rýchleho pripojenia vďaka automatickému párovaniu Bluetooth a počúvania jedným dotykom pomocou technológie NFC. O detailné informácie práve hrajúcej skladby sa postará vždy dokonale čitateľný displej. Navyše do interiéru každého vozidla dokonale zapadne, disponuje totiž modrým podsvietením.

Kľúčové vlastnosti autorádia Sony MEX-N4200BT

  • Bohatý a pôsobivý zvuk s výstupným výkonom 4× 55 W
  • Moderný dizajn a pokročilé technológie
  • Možnosť ovládania vlastným hlasom pomocou funkcie Siri Eyes Free
  • Jednoduchá možnosť pripojenia Bluetooth a jednodotyková technológia NFC
  • Prehrávanie a nabíjanie chytrého telefónu cez USB
  • Funkcia Extra Bass
  • Možno spárovať s dvomi mobilnými telefónmi

Autorádio s praktickými funkciami

Odnímateľný predný panel zaistí zníženie rizika odcudzenia v čase, keď autorádio nebudete používať. Panel si môžete vziať so sebou alebo bezpečne uschovať vo vozidle. S obstaraním tohto autorádia však do rúk dostávate nezameniteľného spoločníka, ktorý bude neoddeliteľnou súčasťou vašich najazdených kilometrov. Spoločnosť Sony preto chcela, aby každá jazda bola nezameniteľná. K dispozícii je tak 10 pásmový digitálny ekvalizér, ktorý vytvorí dokonalý zvukový výstup pre rôzne hudobné štýly. Vyberte si, kde chcete počuť zvuk najlepšie. Pozícia poslucháča automaticky upraví zvuk pre ľavé alebo pravé predné sedadlo, pre obe predné sedadlá alebo pre celé vozidlo.
Sony MEX-N4200BT si tiež rozumie so Siri Eyes Free telefónov iPhone. Ponúka hlasové príkazy Siri pre telefónne hovory, navigáciu, nastavenia upomienok a ďalšie. Dokonca vie prečítať textové správy a bezpečne odpoviete bez toho, aby ste museli telefón vytiahnuť z vrecka.

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika CD
Konektory USB

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth, NFC
Vlastnosti RDS, Odnímateľný predný panel
Funkcie Ekvalizér, Bass boost
Podporované formáty MP3, FLAC, WMA

Rádio

Tunery AM, FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×55 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 177 mm
Kód:  JW888g3
Produktové číslo:  MEXN4200BT.EUR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18