Obnoviť stránku

Sony MEX-M100BT

Príslušenstvo k tovaru

Sony MEX-M100BT

Viac, než len rádio. Tento produkt od svetoznámej spoločnosti Sony sa stane vašim nepostrádateľným spoločníkom. Užite si cestovanie pri počúvaní vašich obľúbených songov a vychutnajte si kvalitu zvukovej reprodukcie, ktorú tento CD prehrávač ponúka. Moderný dizajn je sprevádzaný vysokým výkonom a modernými technológiami. Prehrávač disponuje pôsobivým zvukom s výstupným výkonom až 4 × 100 W. Spolucestujúci vám budú rozhodne závidieť. Prístroj bol skonštruovaný tak, že ho možno použiť do palubnej dosky lode. Svoju obľúbenú hudbu tak môžete počuť aj pri plavbách po vode.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn a novodobé technológie
  • Možné použiť ako lodný mediálny prehrávač
  • Prevedenie odolné proti UV žiareniu a korózii
  • Bohatý a pôsobivý zvuk s výstupným výkonom 4 × 100 W
  • Možnosť ovládania vlastným hlasom pomocou funkcií SongPal a Siri Eyes Free
  • Jednoduchá možnosť pripojenia bluetooth a jednodotyková technológia NFC
  • Vylepšenia DSEE obnoví kvalitu komprimovaných súborov
  • Prehrávanie a nabíjanie smartfónu cez USB

Kamarát s telefónmi

Užívanie univerzálneho bluetooth vám príjemní aplikácie SongPal. Po pripojení môžete využívať základné funkcie a bezproblémovo pristupovať ku všetkým obľúbeným skladbám, aplikáciám a ďalším funkciám smartphonu. Tiež si rozumie so Siri telefónom iPhone. Ponúkajú sa hlasové príkazy Siri pre telefónne hovory, navigáciu, nastavenie upomienok a ďalšie. Dokonca vie prečítať textové správy a bezpečne odpoviete, bez toho aby ste museli telefón vytiahnuť z vrecka.

Prehľadný displej

O detailné informácie práve hrajúcej skladby sa postará vždy dokonale čitateľný displej. Prehrávač ponúka možnosť zmeny podsvietenia tlačidiel a tak máte zaručené, že do vášho interiéru rozhodne zapadne a nebude pôsobiť nijako rušivo. Podsvietené je zároveň i neprehliadnuteľné tlačidlo na prednej strane prístroja, nesúce označenie mega bass, po jeho aktivácii sa rádio rozozvučí v dunivých tónech. Toto tlačidlo sa zaručene stane vašim obľúbeným prvkom a hudbu v tomto podaní si budete chcieť dopriať stále do kola. Pekný dizajn v kombinácii s kvalitným dielenským spracovaním tak podčiarkujú celkový dojem, že spoločnosť Sony svoje výrobky naozaj vie dotiahnuť až do konca.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
178 × 50 × 178 mm
Hmotnosť:
1,3 kg

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika CD
Konektory USB, AUX/Line IN

Výbava a funkcie

Výbava Bluetooth, NFC
Vlastnosti RDS
Funkcie Podpora Apple zariadení
Podporované formáty MP3, FLAC, AAC, WMA

Rádio

Tunery AM, FM

Výkon

Výkon zosilňovača 4×100 W

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Šírka 178 mm
Výška 50 mm
Hĺbka 178 mm
Kód:  JW888m3
Produktové číslo:  MEXM100BT.UC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03