Obnoviť stránku

Sony MDR-ZX770BNB, čierne

4,3 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-ZX770BNB, čierne

Sony MDR-ZX770BNB

Odstránenie šumu a technológia bluetooth

Pri eliminovaní rôznych okolitých zvukov vám slúchadlá MDR-ZX770BNB s technológiou odstránenia šumu, výkonnými reproduktormi a nízkymi basovými frekvenciami umožnia užiť si hudbu bez rozptyľovania každodenným hlukom. Vstavaná technológia bluetooth a počúvanie jedným dotykom vďaka technológii NFC znamenajú koniec spleti káblov.


Všetka hudba v čistom a zreteľnom podaní

Vychutnajte si každý basový dotyk alebo gitarové sólo s dokonalou vernosťou. Dynamické 40 mm neodymové reproduktory rýchlo reagujú a veľmi zreteľne prenášajú vokály a tóny stredného rozsahu. Veľké prieduchy umožňujú slúchadlám sprostredkovať rázne a rytmické basy.

Sony MDR-ZX770BNB

Sony MDR-ZX770BNB

Životnosť batérie až 13 hodín

Batéria vydrží nabitá až 13 hodín a spoľahlivý bezdrôtový dosah pokryje okruh 10 metrov. Vďaka vstavanému mikrofónu a tlačidlu telefónu môžete telefonovať v režime handsfree, bez toho, aby ste museli slúchadlá dávať dole. S integrovanou podporou kodekov AAC a SBC môžete streamovať prostredníctvom bluetooth zo smartfónu bez straty kvality signálu.


Pohodlné počúvanie kdekoľvek

Vezmite ich so sebou do práce alebo do miestnej kaviarne. Vďaka nastaviteľnému mostu cez hlavu a mäkkému pohodlnému vystuženiu si počúvanie vychutnáte, nech idete kamkoľvek.

Sony MDR-ZX770BNB

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  RO972h31
Produktové číslo:  MDRZX770BNB.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19