Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sony MDR-ZX660APB, čierne

4,5 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-ZX660APB, čierne

Sony MDR-ZX660APB

Dokonalý hudobný zážitok

Vychutnajte si skvelý hudobný zážitok vďaka náhlavným slúchadlám z dielne Sony. Tento produkt dokonale dotvorí váš zážitok pri počúvaní hudby či sledovaní filmov na vašom notebooku, tablete alebo mobilnom telefóne. Vďaka 40 mm reproduktorom slúchadlá vytvárajú naozaj unikátny zvuk, ktorý docení snáď každý, či už hudobný profesionál či úplný laik.


Dunivé basy, unikátne vysoké vokály

Už pri prvom nasadení slúchadiel vás budú doslova unášať dunivé basy, unikátne vysoké vokály alebo hlboké rytmy počúvanej hudby. Slúchadlá sú vyrobené z kvalitného plastu. Vrchnú časť zdobí pevný železný most, ktorý zaisťuje pohodlné nosenie.

Sony MDR-ZX660APB

Sony MDR-ZX660APB

Praktické nosenie

Veľkou výhodou je tiež plochý kábel s dĺžkou 1,2 metra, ktorý sa nielen nezamotá, ale umožní aj zákazníkom s vyššou postavou pohodlné pripojenie mobilného zariadenia v ich vrecku. Zaťažiteľnosť slúchadiel je 1000 mW a frekvenčný rozsah 5 - 25000 Hz.


Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia ovládania odozvy basov
  • 40 mm neodymové reproduktory
  • Pevný most zaisťujúci pohodlné nosenie
  • 1,2 m dlhý, plochý kábel zamedzujúci zamotaniu
  • Mikrofón
  • Pozlátený konektor

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  RO972f1
Produktové číslo:  MDRZX660APB.CE7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13